Libnet.ro
UNICEF

09:47

JEAN A MURIT! Din pacate, INFORMATIA e adevarata! LACRIMI si suspine, in Romania

B1 B1,
JEAN A MURIT! Din pacate, INFORMATIA e adevarata! LACRIMI si suspine, in Romania

Lacrimi in Romania! Parintele Jean Boboc, decanul Centrului Dumitru Staniloae a incetat din viata! Anuntul trist a fost facut de parintele Razvan Ionescu. continuă pe B1

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Muzica populara e din nou in doliu. Cantaretul Daniel Siminic a incetat din viata dupa ce a suferit un infarct.

ALERTA! Patru pasageri ai unui tren AU MURIT din cauza caldurii extreme

Patru pasageri ai unui tren au murit din cauza caldurii extreme in nordul Indiei. Trenul se deplasa de la Agra, nordul tarii, spre Coimbatore, in sudul Indiei. Vagoanele sunt fara aer consitionat, sunt.

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in lacrimi!: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Elena Ionescu Cojocaru a murit la varsta de 68 de ani! Interpreta de muzica populara avea probleme cardiace, iar intr-un final, acestea au rapus-o.

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, se confrunta cu grave probleme de sanatate. BOMBA MONDENA! CARMEN SERBAN A MURIT! TOATA ROMANIA E iN STARE DE SOC El a inceput sa-si piarda memoria si sa.

SOC in SHOWBIZ! RUGACIUNI pentru Adriana Bahmuteanu! Din pacate, S-A iNTAMPLAT ...

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au repornit, de curand,certurile interminabile,care au legatura cu fostele mariaje esuate.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin este una dintre cele mai discrete vedete de la noi, insa, de curand, aceasta a vorbit despre problemele sale de sanatate.

A murit din cauza unui JOC SEXUAL: Incredibil ce au putut sa faca... (FOTO)

Au cautat placerea extrema si au dat de moarte. BOMBA MONDENA! CARMEN SERBAN A MURIT! TOATA ROMANIA E iN STARE DE SOC Paloma Williams, 24 de ani, a murit dupa ce a fost impuscata de iubitul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )