Libnet.ro
UNICEF

18:15

Jennifer Lopez nu se mai marita din cauza epidemiei

ADPM ADPM,
Jennifer Lopez nu se mai marita din cauza epidemiei

Intr-o interventie prin video call in cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez a dezvaluit ca planurile sale de nunta sunt afectate de pandemia de Coronavirus. Iata aici detaliile. continuă pe ADPM

inca 5 romani au murit din cauza COVID-19. Aveau intre 67 si 89 de ani. Bilantul victimelor a ajuns la 162

Inca cinci romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns astfel la 162. Victimele recent raportate sunt din judetele Ilfov, Iasi, Arges, Vaslui si Bihor. Aveau.

Previziune: 13 aprilie, ziua cu cele mai multe decese din cauza COVID-19 in Romania

Data de 13 aprilie va fi ziua cu cei mai multi morti din cauza COVID-19 in Romania, arata o proiectie matematica realizata de un institut din SUA, iar 8 mai va fi prima zi fara decese.

Secretul Germaniei! Cum reusesc nemtii sa aiba cea mai mica rata de decese din cauza COVID-19

O tara europeana aflata pe locul 4 in topul imbolnavirilor de COVID-19 reuseste sa aiba cea mai mica rata a deceselor din cauza acestui virus. Este vorba despre Germania.

CORONAVIRUS. Judetele in care purtarea mastii de protectie a devenit obligatorie din cauza raspandirii COVID-19

Pe fondul a tot mai multe imbolnaviri din cauza noului coronavirus COVID-19), autoritatile recomanda purtarea mastii de protectie. Ba mai mult, in cateva judete grav afectate de COVID-19, purtarea mastii.

DIN CAUZA IMPACTULUI ECONOMIC AL CORONAVIRUSULUI Americanii se tem pentru locurile lor de munca si plata ratelor bancare

Americanii se pregatesc pentru pierderea locurilor de munca si reducerea cheltuielilor si sunt mai pesimisti in privinta capacitatii lor de a-si plati facturile, din cauza impactului economic al pandemiei de coronavirus, potrivit datelor publicate, luni, de Rezerva Federala din New York Fed NY).

inca 8 persoane, intre care 5 pacienti internati la Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 176

Inca 8 persoane, intre care 5 internate la Spitalul Judetean Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 176. Luni, in Romania au fost anuntate 25 de decese din cauza coronavirusului.

Senatorii au decis: Rudele cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19 vor primi pensie de urmas

Senatorii au votat, miercuri, proiectul PSD care prevede acordarea pensiei de urmas rudelor cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19. Pensia pe care o vor primi de la stat este 75% din salariul pe care cadrul medical il avea in momentul decesului.

Seful OMV nu exclude posibilitatea recurgerii la concedieri din cauza crizei coronavirusului

Grupul austriac OMV intentioneaza sa-si extinda programul actual de reducere a costurilor, in valoare de patru miliarde de euro, a declarat directorul general Rainer Seele, care a adaugat ca nu exclude posibilitatea recurgerii la concedieri din cauza crizei coronavirusului si a prabusirii preturilor la energie, informeaza Reuters.

Numarul persoanelor care au murit in Romania din cauza coronavirus a ajuns la 210

Inca cinci persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul mortilor din Romania a ajuns la 210.

inca patru persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul a ajuns la 209

Inca patru persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul mortilor din Romania a ajuns la 209.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )