Libnet.ro
UNICEF

21:00

Jobul din Romania se plateste cu 5.000 de euro pe luna. Nimeni nu vrea sa se angajeze in acest domeniu

Antena3 Antena3,
Jobul din Romania se plateste cu 5.000 de euro pe luna. Nimeni nu vrea sa se angajeze in acest domeniu

In Romania exista joburi foarte bine platite care par sa nu intereseze pe nimeni. Este vorba de domeniul agricol, domeniu care pare sa nu fie foarte popular printre romani. Florin Constantin, fondatorul firmei. continuă pe Antena3

Care este cea mai mare PENSIE din Romania

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de peste 56. 800 de lei si este incasata de un magistrat, informeaza Economica. net. Desi primeste echivalentul a peste 12. 000 de euro,.

Analiza pietei sistemelor de ventilatie din Romania

Piata sistemelor de ventilatie din Romania este estimata la aproximativ 51 milioane de euro in 2016, dupa o crestere semnificativa in 2015 peste 36% fata de anul anterior) si 2016 +15. 4%), potrivit unui studiu realizat la finalul anului trecut de.

Video. Cum arata primele autobuze electrice din Romania, puse in circulatie la Cluj

Primele zece autobuze electrice din Romania au fost puse in circulatie, joi, de Primaria Cluj-Napoca si Compania de Transport Public CTP), scrie Agerpres .

Subiectele zilei: Gigantul Airbus ameninta Guvernul Dancila ca pleaca din Romania. Economia va pierde sute de milioane de euro; Procedura de infringement, pretext pentru mutilarea Legilor justitiei

Politistul pedofil, record la dosare penale pentru hartuire sexuala asupra minorilor Politistul Eugen Stan de la Brigada Rutiera a Capitalei retinut in luna ianuarie dupa ce a. Uniunea Europeana introduce masuri pentru a reutiliza apa reziduala la irigatii Uniunea Europeana vrea sa reutilizeze, in mai mare masura, apa reziduala pentru irigatii agricole pentru.

Lista cu cei mai bine platiti judecatori din Romania: Care sunt salariile din justitie

Un judecator cu peste 20 de ani vechime care activeaza la inalta Curte de Casatie si Justitie au venit minim de 19. 741 de lei net pe luna in 2018, conform unei liste cu salarii publicate de.

Avertisment dur privind securitatea de pe stadionele din Romania: Se poate intampla ceva mai rau ca in Colectiv!

Decizia Asociatiei Muncipale de Fotbal Bucuresti AMFB) de a organiza primele meciuri din play-off-ului Ligii a 4-a, unde participa echipa ca Academia Rapid sau CSA Steaua, pe stadionul Valentin Stanescu din.

Tatal unei celebre cantarete din Romania a murit! Barbatul avea probleme de sanatate (FOTO)

Ion Coteanu, tatal cantaretei Dana Coteanu, cunoscuta ca si Marijuana, s-a stins din viata. Barbatul se lupta de cativa ani cu diabetul si avea probleme grav cu inima. Dana a ramas fara ajutor.

Lumea mondena din Romania, in stare de soc: Celebra creatoare de moda, gasita moarta cu corpul zdrobit... (FOTO)

O stilista si bloggerita foarte cunoscuta in lumea modei din Romaniei a murit dupa ce a cazut de la etajul 6. Este vorba despre Raluca Rosu, care avea 28 de ani si era unul dintre cei mai apreciati.

Lumea mondena din Romania, in stare de soc: Celebra CREATOARE DE MODA, gasita moarta cu corpul zdrobit... (FOTO)

O stilista si bloggerita foarte cunoscuta in lumea modei din Romaniei a murit dupa ce a cazut de la etajul 6. Este vorba despre Raluca Rosu, care avea 28 de ani si era unul dintre cei mai apreciati.

Cea mai tanara bunica DIN LUME este din Romania. Ce varsta are femeia...

Romania se afla pe primul loc in lume cu cea mai tanara bunica, iar motivul care a dus la acest fenomen este lipsa mijloacelor de educatiei, sustin specialistii. Suntem pe primul loc avand cea mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )