Libnet.ro
UNICEF

18:30

Jucator important din industria software: Masurile fiscale ale Guvernului descurajeaza investitiile!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Jucator important din industria software: Masurile fiscale ale Guvernului descurajeaza investitiile!

Angajeaza circa 440 de angajati in domeniul software si IT, fiind unul dintre cei mai influenti si puternici jucatori din industrie. Implicit, una dintre companiile care analizeaza in detaliu toate miscarile care ar putea sa ii afecteze business-ul,. continuă pe Wall-Street Ro

Si un copil stie. Un primar PSD, nemultumit de masurile fiscale, ii cere lui Tudose sa arate ca stie aritmetica de clasa a II-a

Masurile fiscale pe care guvernul se pregateste sa le adopte in sedinta de guvern de miercuri de la ora 15:00 provoaca mare nemultumire in randul primarilor. Chiar membrii PSD se intorc i.

Ministrul Muncii despre protestele privind masurile fiscale: E manipulare!

Ministrul Muncii a declarat, referitor la protestele sindicatelor privind masurile fiscale, ca este vorba despre manipulare venita din partea liderilor de sindicat. Cred ca este foarte multa manipulare.

Radu Banciu, despre masurile fiscale: Sa nu credeti ca au fost gandite. Oamenii astia nu mai stiau pe unde sa scoata camasa si au recurs la aceasta porcarie. Nici ei nu o inteleg (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre masurile fiscale anuntate de guvernul Tudose. Cine e Mihai Tudose? Absolut un nimeni. Istpria.

Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de Guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara ca partidul pe care il conduce sustine masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose. Potrivit lui Tariceanu, in pofida di.

Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de guvern, vor creste puterea de cumparare fara a reduce competitivitatea

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara ca partidul pe care il conduce sustine masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose si a sustinut ca, in pofida disputelor si a informatiilor incorecte, acesta vor conduce la cresterea puterii de cumparare fara a reduce competitivitatea economiei.

Tariceanu despre masurile fiscale: Nu trebuie sa ne grabim

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni ca rapiditatea nu este factorul cheie atunci cand e vorba de adoptarea in Guvern a unor masuri atat de importante, precum pachetul referitor la masurile fiscale.

Masurile fiscale vor creste cu 15% costurile salariale in IT, incepand din 2018

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii din Romania dezaproba lipsa de predictibilitate si de coerenta generata prin masurile recent anuntate de Guvern, de modificare a Codului fiscal si trecere a contributiilor sociale in sarcina.

Motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose. PNL a anuntat ca va face uz de toate posibilitatile pentru a opri masurile fiscale ale PSD-ALDE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul sau va incepe procedurile parlamentare pentru a depune motiune de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose. Acest anunt vine la mai.

Motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose. PNL a anuntat ca va face uz de toate posibilitatile pentru a opri masurile fiscale ale PSD-ALDE (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul sau va incepe procedurile parlamentare pentru a depune motiune de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose. Acest anunt vine la mai.

Sindicalistii de la Dacia ies in strada, nemultumiti de masurile fiscale anuntate de Guvern

Protest de amploare la Mioveni. Angajatii Dacia ies marsi in strada, nemultumiti de decizia guvernului de a transfera contributiilor sociale de la angajator la angajat. Nu sunt insa singurele.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )