Libnet.ro
UNICEF

14:30

Judecatori eliberati din functie de Klaus Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Judecatori eliberati din functie de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat, luni, din functie, doi judecatori la Suceava si Timisoara si a numit un procuror la Buhusi, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Judecatori eliberati din functie de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat, luni, din functie, doi judecatori la Suceava si Timisoara si a numit un procuror la Buhusi, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a ministrilor ALDE

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretelele de eliberare din functie a ministrilor ALDE, a informat Administratia Prezidentiala. Este vorba despreGratiela Gavrilescu.

Presedintele Iohannis a semnat eliberarea din functie a ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind demisia celor trei ministri ai ALDE - Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie - in urma deciziei ALDE de rupere a coalitiei cu PSD si de iesire de la guvernare. Seful statului nu a dat insa un raspuns propunerilor Vioricai Dancila de ministri interimari in locul demisionarilor de la ALDE.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

Klaus Iohannis, de Ziua Limbii Romane: Statul roman are datoria de a incuraja si sustine cu masuri concrete educatia in limba romana in Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, cu ocazia Zilei Limbii Romane, ca aceasta a facut posibila construirea natiunii noastre, fiind temelia pe care s-a infaptuit Marea Unire din.

Alexandru Cumpanasu, discutie telefonica cu Klaus Iohannis: Am vorbit zece minute. M-a pus sa transmit condoleante familiei

Alexandru Cumpanasu a marturisit vineri la Antena 3 ca a avut un dialog telefonic cu Klaus Iohannis in care au vorbit de cazul de la Caracal. Presedintele l-ar fi rugat pe unchiul Alexandrei sa transmita.

Judecatoarea de care se teme Klaus Iohannis

Presedintele Iohannis a respins in integralitate remanierea Guvernului Dancila si a explicat aceas.

Viorica Dancila, plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis: de ce ia Guvernul aceasta decizie

Guvernul va depune o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, au decis social-democratii in sedinta de la Mamaia. Premierul Viorica Dancila e cea care ar fi propus acest lucru, deranjata de unele declaratii facute de seful statului. Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Executivul se va adresa procurorilor chiar luni .

Convorbire de gradul zerointre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Convorbire de gradul zerointre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Premierul l-a sunat pe presedinte pentrua-i cere lamuriri in legatura cu propunerile de ministri interimari pentru portofoliile.

Razbunarea-arma a lui Klaus Iohannis fata de Dana Girbovan

Opinia publica a fost surprinsa de decizia lui Klaus Iohannis de a refuza sa o numeasca pe Dana Girbovan in functia de ministru al Justitiei, in ciuda faptului ca sefa Uniunii Nationale a Judecatorilor din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )