Libnet.ro
UNICEF

15:15

in ce judete din Romania primesti 1.000 de lei la pensie

B1 B1,
in ce judete din Romania primesti 1.000 de lei la pensie

In toata Romania sunt peste 4,6 milioane de pensionari care au muncit o viata intreaga, au platit contributii la stat, dar s-au ales cu venituri sub 1. 000 de lei. Exista, insa, si judete unde pensia medie. continuă pe B1

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, in sapte judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, ploi torentiale si descarcari electrice, valabile pentru mai multe judete din tara.

Serge Durand, responsabil pentru opratiunile din Romania

Constructorul de aeronave Airbus a anuntat, astazi, numirea lui Serge Durand in functia de responsabil pentru operatiunile din Romania. in plus, Durand va continua sa conduca operatiunile Airbus Helicopters din Romania, functie pe care o indeplineste din 2015.

Dezvaluiri despre alimentele din Romania. Tone de importuri de fructe si legume toxice

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre alimentele din Romania. Romanii se confrunta cu trei mari probleme in ceea ce priveste.

Un indragit muzician din Romania lupta cu cancerul. Apelul disperat facut pe Facebook

Adrian Berinde, un indragit muzician din Romania, a facut un apel disperat pe facebook. Acesta a vorbit pentru prima data despre boala grava care il macina. Dragii mei, In ultima vreme starea mea de.

Alerta meteo. Cod galben de averse si descarcari electrice pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice, valabila in zone din Crisana. Potrivit meteorologilor, pana la ora.

Localitatea din Romania unde toti soferii care opresc sunt batuti si jefuiti. Marian Godina confirma (FOTO)

Desi peste tot in tara nu poti baga mana in foc ca esti in siguranta atunci cand faci o pauza de la condus, localitateaSinesti, din judetul Ialomita, le intrece pe toate. Aici toti soferii.

Metoda prin care hotii bulgari reusesc sa deschida orice masina din Romania

Hotii bulgari au o noua metoda de furt si, din pacate, o familie de romani din Mangalia le-au picat in plasa. Plecati sa sarbatoreasca minivacanta de 1 Mai in turcia, acestia s-au oprit la drumul de.

Metoda prin care hotii bulgari reusesc sa deschida orice masina din Romania

Hotii bulgari au o noua metoda de furt si, din pacate, o familie de romani din Mangalia le-au picat in plasa. Plecati sa sarbatoreasca minivacanta de 1 Mai in turcia, acestia s-au oprit la drumul de.

Anunt BOMBA: Ce se intampla cu TIMBRUL DE MEDIU pentru masinile DIESEL. Veste surprinzatoare si pentru cea mai populara marca din Romania

In primul trimestru din 2018 au fost importate peste 120. 000 de vehicule, conform analizei Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). Piata.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )