Libnet.ro
UNICEF

22:45

Warcraft a devenit cel mai profitabil film realizat dupa un joc

Playtech Playtech,
Warcraft a devenit cel mai profitabil film realizat dupa un joc

Warcraft este un film unic din multe puncte de vedere, iar fanii jocurilor Blizzard cu acelasi nume se pare ca l-au apreciat suficient de mult incat l-au ajutat sa depaseasca anumite recorduri. in Statele Unite, lung metrajul Warcraft nu a facut neaparat valuri la box office, dar in China, a devenit un subiect de mandrie []. continuă pe Playtech

Borza: Am taiat in carne vie pe toate palierele de costuri, iar Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, cu o marja de profit operational de 68%, nemaivazuta in Romania, dupa ce au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al companiei.

Primul sondaj privind Brexitul realizat dupa moartea deputatei Jo Cox: Tabara pro - UE castiga teren

Tabara care sustine ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana conduce in primul sondaj realizat dupa ce deputata Jo Cox a fost impuscata mortal joi, in timp ce dezbaterile au fost reluate in forta cu cinci zile inainte de Referendum, informeaza Bloomberg.

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Francezul Coman are cel mai rapid sprint de la EURO

Mijlocasul francez Kinglsey Coman a fost inregistrat cu cel mai rapid sprint dintre jucatorii care au evoluat pana acum la turneul final EURO 2016.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Cel mai bogat fermier din Baragan, seful judetului. Vasile Iliuta preia fraiele CJ

Unul dintre cei mai instariti politicieni din Baragan, copresedinte PNL Calarasi, Vasile Iliuta, a fost favorit la conducerea Consiliului Judetean Calarasi, dupa ce Raducu George Filipescu nu a mai candidat pentru cel de-al patrulea mandat.

Judetele in care romanii traiesc cel mai mult

Dupa criteriul sperantei de viata la nastere denumita si durata medie de viata), judetul Valcea este la un pol, iar Satu Mare la celalalt. Valcenii au o speranta de 77,93 de ani, iar satmarenii de 73,1 ani, se arata intr-o cercetare a Statisticii,obtinuta de HotNews. ro. Capitala, in ciuda nivelului ridicat de stres si a poluarii, este pe locul al doilea in privinta duratei medii a vietii: 77,9 ani. Chiar daca speranta de viata la nastere reflecta gradul de dezvoltare, evolutia acestui indicator este conditionata mai degraba de stilul de viata, de starea de sanatate, de alimentatie si de nivelul educatiei sanitare, decat de conditiile economico-sociale. Fata de 1970, cand durata medie a vietii era de 67. 3 ani, in prezent media acestui indicator este de 75. 47 de ani.

O tornada de foc este cel mai infricosator lucru pe care l-ai putea veda

Pompierii din California au avut recent ocazia de a vedea otornada de foc. Dupa cum probabil stiti deja, statul american Californiatrece printr-o perioada nefasta, caracterizata de temperaturi extrem de ridicate, care dau nastere unor incendii de proportii. insa atunci cand se ciocnesc cu vartejuri extrem de puternice, acestea pot produce unfenomen si mai grav: tornadele [].

Cel mai sigur loc din lume, plin de brese de securitate

Pe lista cu cele mai sigure locuri din lume se numara si Pentagonul. Cu toate astea, dupa cum am vazut in atatea filme, niciun loc nu este imposibil de penetrat mai ales cand ii luam in calcul pe hackeri. Pirati informatici invitati sa testeze securitatea a cinci site-uri de internet ale Pentagonului, printre care si [].

E gras, lent si pute a lene. E o tristete pentru campionatul intern ca el a fost cel mai bun. Ladislau Boloni nu are mila de Nationala si il critica aspru pe Alibec

Romania a plecat cu capul in pamant de la Campionatul European dupa un parcurs dezamagitor, doua infrangeri, cu Franta si Albania, si un egal cu Elvetia. Fostul selectioner al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )