Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce a facut o femeie dupa ce a aflat cel mai ascuns secret al iubitului ei. Imaginile i-au socat pe politisti

Antena3 Antena3,
Ce a facut o femeie dupa ce a aflat cel mai ascuns secret al iubitului ei. Imaginile i-au socat pe politisti

O femeie care a aflat ca iubitul are HIV a avut o reactie extrem de violenta care a bagat-o pe ea la puscarie, iar pe el la spital. Suparata ca i-a ascuns boala, Misty Lee Wilke, din Arizona, SUA, s-a. continuă pe Antena3

Deciziile judecatorilor sunt luate deseori la presiunea opiniei publice si vin sa confirme arestul preventiv. Elena Udrea: Traian Basescu este cel mai obiectiv sustinator al Justitiei la nivel inalt (VIDEO)

Traian Basescu este cel mai obiectiv sustinator al Justitiei la nivel inalt, a declarat Elena Udrea pentru B1 TV, dupa ce a facut o comparatie intre pozitia adoptata de presedintele Iohannis.

Cel mai sarac presedinte din lume spune ca bogatii ar trebui exclusi din politica

Dupa ce a condus timp ce cinci ani Uruguayul, Jose Pepe Mujica, cel care a fost descris drept cel mai modest presedinte din lume, spune, intr-un interviu acordat pentru CNN , ca persoanele carora le plac prea mult banii ar.

Caz revoltator: Un barbat a facut infarct dupa ce a asteptat trei ore pe holurile spitalului din Satu Mare pentru a fi internat

Caz socant la spitalul din Satu Mare. Un barbat a facut infarct dupa ce a asteptat trei ore pe holuri ca sa fie internat. Omul care se afla acum in moarte cerebrala are 38 de ani si este tatal a 5 copii.

Caz revoltator: Un barbat a facut infarct dupa ce a asteptat trei ore pe holurile spitalului din Satu Mare pentru a fi internat (VIDEO)

Caz socant la spitalul din Satu Mare. Un barbat a facut infarct dupa ce a asteptat trei ore pe holuri ca sa fie internat. Omul care se afla acum in moarte cerebrala are 38 de ani si este tatal a 5 copii.

Curs valutar 17 iunie. Leul, la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani si jumatate

Cursul valutar valabil pentru vineri, 17 iunie, indica faptul ca moneda nationala a ajuns la cel mai scazut nivel in comparatie cu euro din ultimii trei ani si jumatate .

Competitia Cel mai 4x4din Romania, a XVI-a editie

Noul Suzuki Vitara S, lansat anul trecut la nivel international , dar intrat din 2016 in portofoliul de modele al importatorului Suzuki din tara noastra a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Renault Kadjar, Mitsubishi Outlander, Honda CRV, Kia Sportage.

Romania are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro

Tara noastra are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro, a precizat, ieri, Calin Rangu, director, Directia Protectia Consumatorilor din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Sectorul energetic - cel mai potrivit pentru a atrage investitorii romani in Africa de Sud

Reporter: Ce ne puteti spune despre evolutiile recente ale relatiilor economice dintre Romania si Africa de Sud? Thenjiwe Ethel Mtintso: Comertul dintre cele doua state a inregistrat o crestere anul trecut, insa mai sunt multe lucruri de facut, in special pentru a creste exporturile Africii de Sud catre Romania.

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2016: jumatate din localurile prezente in top 50 se afla in Europa

Restaurantul italian Osteria Francescana din Modena, proprietatea chef-ului Massimo Bottura, s-a clasat pe prima pozitie in clasamentul de anul acesta al celor mai bune 50 de restaurante din lume, dupa ce in 2015 ocupase locul al doilea.

Avancronica Spania-Turcia, cel mai tare meci al zilei la EURO 2016

Spania si-ar asigura matematic prezenta in optimile de finala cu o victorie in meciul de vineri seara, in timp ce Turcia incearca sa evite eliminarea prematura dupa o eventuala a doua infrangere la rand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )