Libnet.ro
UNICEF

13:15

Judetul cu cele mai multe alunecari de teren din tara. Peste 450 de locatii au fost afectate

Antena3 Antena3,
Judetul cu cele mai multe alunecari de teren din tara. Peste 450 de locatii au fost afectate

Valcea ocupa in prezent primul loc pe tara la alunecarile de teren, cu peste 400 de zone afectate, potrivit inspectorului-sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Valcea, lt. col. Dan. continuă pe Antena3

AJOFM Ialomita: 5,35%, rata somajului in noiembrie 2018. Cele mai multe persoane fara slujba sunt din mediul rural

La sfarsitul lunii noimebrie 2018, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita erau inregistrati 5. 063 someri din care 2. 175 femei), rata somajului fiind de 5,35%, cu 0,08% mai mare decat in luna precedenta.

Retrospectiva. Deschiderea Sezonului Romania-Franta, unul dintre cele mai importante programe culturale din 2018

Targurile de carte de la Paris, Madrid, Leipzig, o serie de evenimente dedicate sarbatoririi Centenarului Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, deschiderea Sezonului Romania-Franta si pregatirea participarii Romaniei ca tara invitata la Festivalul International de Arte Europalia 2019 s-au numarat printre prioritatile Institutului Cultural Roman ICR) in anul 2018.

PRAPADUL ALB a acoperit mai multe sosele din Romania! Patru drumuri nationale raman inchise... Vezi care e situatia pe drumurile tale

Soselele din centrul tarii au fost acoperite de ninsoare, astfel ca soferii de mai multe drumuri nationale din Brasov, Sibiu si Craiova au fost nevoiti sa conduca cu prudenta, relateaza.

Romania: tara in care tot mai multe adolescente devin mame.Cate nasteri s-au inregistrat in cazul fetelor mai mici de 19 ani

Aproape 19. 000 fete cu varsta sub 19 ani au devenit mame in Romania in 2017. Asa arata cele mai recente statistici furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Romanii au luat cu asalt ghiseele. Cozi interminabile, la plata taxelor si impozitelor in mai multe orase

Cozi s-au format la plata taxelor si impozitelor in mai multe orase din tara. La Galati, multi oameni s-au asezat la coada noaptea, in timp ce la Suceava primul care si-a platit obligatiile fiscale a fost pr.

S-a deschis una dintre cele mai mari partii de schi din Romania. Investitie de peste 71 milioane de lei

Partia de schi de la Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, inceputa in anul 2009, a fost deschisa pe 5 ianuarie, in prezenta ministrului Turismului, Bogdan Trif. Partia are aproape 3 kilometri, iar investitia se ridica la peste 71 de milione de lei.

Trafic crescut de zece ori la iesirea din tara prin Nadlac II, asteptare de 3 ore pentru trecerea frontierei

Aproape 50. 000 de persoane au iesit din tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II in ultimele 24 de ore, de zece ori mai multe decat in zilele obisnuite, sambata lucrandu-se peste capacitatea infrastructurii, pe noua benzi de iesire, in timp ce soferii asteapta trei ore in coloane care ajung la cinci kilometri lungime pe autostrada A1, transmite Agerpres.

VIDEO Fenomen rar pe raul Strei. Gerul a transformat cele mai involburate ape intr-o intindere de gheata

Gerul din ultimele nopti a acoperit raul Strei, in mai multe locuri, cu un covor de gheata, peste care s-a asternut zapada. Oamenii au facut copci pentru a putea pescui.

Timis: In vama Cenad se asteapta 40 de minute pentru iesirea din tara

La punctul de frontiera cu Ungaria Cenad-Kiszombor sunt deschise, sambata, toate cele trei benzi pe sensul de iesire din tara, timpul de asteptare fiind de circa 40 de minute.

Controale n toate maternitatile din tara ncepnd din 15 ianuarie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, marti, ca a semnat ordinul prin care se vor declansa controale privind infectiile nosocomiale in toate maternitatile din tara, precizand ca verificarile vor incepe, cel mai probabil, din 15 ianuarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )