Libnet.ro
UNICEF

12:30

Judetul din Romania, amenintat cu carantina. 12 localitati ar putea fi izolate. Ce masuri au fost deja luate

Antena3 Antena3,
Judetul din Romania, amenintat cu carantina. 12 localitati ar putea fi izolate. Ce masuri au fost deja luate

Autoritatile monitorizeaza si evalueaza indeaproape evolutia pandemiei de coronavirus in judetul Arges, in care 12 localitati au fost propuse pentru a intra in carantina, incepand de luni, 27 iulie. continuă pe Antena3

Cele 12 localitati din Arges care ar putea intra in carantina din cauza noului coronavirus

Exista 12 localitati din judetul Arges care ar puetea intra in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, dupa cum a anuntat Institutia Prefectului Arges. Potrivit.

O noua localitate din Romania intra in carantina. Detalii de ultima ora

Satul Gornet din Prahova a intrat in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a hotarat miercuri instituirea carantinei zonale in satul Gornet, comuna Gornet, Prahova. in ultimele doua saptamani, in sat au fost depistate 15 cazuri de coronavirus. inca o localitate din Romania .

Dan Negru, critici aduse televizionilor din Romania. Noi, toti in breasla, avem mentalitate de anii 90. Noi inca lipim sigla laptopului cu scotch la tv

Dan Negru s-a aratat nemultumit de modul in care televiziunile din Romania au gestionat situatia in ceea ce priveste persoanele publice infectate cu noul coronavirus. Acesta este destul de activ pe retelele.

Dan Negru, critici aduse televiziunilor din Romania. Noi, toti in breasla, avem mentalitate de anii 90. Noi inca lipim sigla laptopului cu scotch la tv

Dan Negru s-a aratat nemultumit de modul in care televiziunile din Romania au gestionat situatia in ceea ce priveste persoanele publice infectate cu noul coronavirus. Acesta este destul de activ pe retelele.

12 localitati din Arges ar putea fi carantinate

12 localitati din Arges ar putea intra in carantina de luni 27 iulie daca numarul de cazuri de COVID-19 va creste in urmatoarele zile. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges monitorizeaza cele 12 localitati.

12 localitati din judetul Arges ar putea fi carantinate

In 12 localitati din judetul Arges se face evaluarea pentru carantinare locala pe fondul cresterii n.

S-a votat! A doua localitate din Romania ce intra in carantina pentru 14 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a votat hotararea prin care comuna Gornet, din judetul Prahova, va intra in carantina, dupa ce DSP a anuntat ca 15 din cei 2. 8000 de locuitori au fost confirmati cu Covid-19. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca se instituie carantina in Gornet incepand de miercuri, de la ora 22. 00, pentru o perioada de 14 zile.

ARGES: 12 localitati sunt evaluate pentru carantinarea zonala

In 12 localitati din judetul Arges se face evaluarea pentru carantinare locala pe fondul cresterii numarului cazurilor de COVID-19, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) dispunand, miercuri, aplicarea unor masuri de prevenire suplimentare, scrie Agerpres.

Zonele rosii din Romania. Orasele si judetele care pot intra in carantina

Legea carantinei si izolarii prevede ca anumite zone din tara, considerate rosii din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus, pot intra in carantina. Odata cu declararea carantinei de catre autoritati, acele zone vor fi ca in timpul starii de urgenta. Romania a ajuns sa aiba aproximativ 700 de noi infectari pe zi, de la .

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )