Libnet.ro
UNICEF

10:16

Judetul unde pensia medie este mai mare decat in Bucuresti. Ce se intampla cu pensiile dupa 1 ianuarie

Antena3 Antena3,
Judetul unde pensia medie este mai mare decat in Bucuresti. Ce se intampla cu pensiile dupa 1 ianuarie

Populatia de pensionari a Romaniei s-a imputinat. Conform datelor oficiale, in trimestrul trei al anului curent in Romania traiau cu 7. 000 de pensionari mai putin decat in trimestrul anterior. continuă pe Antena3

Digi24: Palatul secret al lui Putin, de doua ori mai mare decat Palatul Buckingham. Ar fi costat aproape 300 milioane de dolari

Vladimir Putin ar trai, in secret, ca un rege, iar si mai recent ar fi adaugat un alt palat impresionant, de doua ori mai mare decat Palatul Buckingham, la colectia sa de proprietati si la averea sa impresionanta de miliarde de dolari, conform unui ziar rusesc citat de news. com. au si alte publicatii occidentale.

Coronavirus: Rata mortalitatii in urma COVID-19, semnificativ mai mare decat cea asociata gripei (studiu francez)

Rata mortalitatii in randul pacientilor internati cu COVID-19 in spitalele din Franta a fost de trei ori mai mare in comparatie cu cea a persoanelor diagnosticate cu gripa, conform constatarilor unui studiu francez, relateaza vineri DPA, potrivit Agerpres.

Dr. Beatrice Mahler, despre situatia pacientilor internati la ATI: Nimeni nu este mai valoros decat altul si nici intr-un caz nu putem noi decide cine sa traiasca si cine sa moara

Potrivit celor mai recente date comunicate de GCS, 1. 255 de pacienti infectati cu COVID-19 sunt in prezent internati in sectiile de Terapie Intensiva. Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din.

90% dintre romani cred in Dumnezeu, insa numarul necredinciosilor e de patru ori mai mare decat in 2011 - Barometrul vietii religioase in Romania

Romanii se declara a fi religiosi intr-o proportie covarsitoare, insa in ultimii 8 ani numarul necrediciosilor s-a triplat, arata Barometrul vietii religioase a Romaniei. Sondajul a fost realizat de Centrul de Cercetari Sociologice LARICS, in parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte si cu Institutul de Stiinte Politice si Relatii Internationale ISPR) al Academiei Romane.

Business report: De ce s-a blocat programul Rabla la electrocasnice. Cum au ramas alesii locali cu pensia speciala. O factura de 100kWh a unui client casnic va fi mai mare cu 5-10 lei. Burduja, eliberat din functia de secretar de stat

De ce a fost blocat programul Rabla la electrocasnice: responsabilii s-au speriat de cati oameni asteptau startul pe site * Cum au ramas alesii locali cu pensia speciala: conexiunea la internet a picat in momentul votului * Ce efect ar avea marirea drastica a amenzilor de circulatie * CFR Calatori, generoasa cu angajatii: o treime din cheltuieli merg catre plata salariilor * Erste Group: Romanii economisesc lunar 59 de euro, cu 6% mai mult decat in 2019 * O factura de 100kWh a unui client casnic va fi mai mare cu 5-10 lei dupa 1 ianuarie estimare Sorin Elisei, Deloitte * Bogdan Neacsu, CEC Bank: Vom inchide anul cu profit net de circa 300 mil. lei si o crestere record a activelor, de 20% * PIBlocuitor a atins pragul de 70% din media UE Consumul individual efectiv, la 79% din media UE * Interesul romanilor pentru destinatii exotice in vacanta de iarna s-a dublat * Sebastian Burduja, eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat al Ministerului de Finante.

Judetul Ilfov, cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 7.15 Indicele se apropie de 7 si in Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, vineri, 18 decembrie, inca 5340 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID- 19. Potrivit bilantului, in Judetul Ilfovse inregistreaza cea mai mare.

Germania a inregistrat cel mai mare numar de decese asociate COVID-19 intr-o zi

Germania, unde azi au intrat in vigoare noile restrictii impuse in contextul sanitar, a inregistrat pentru ultimele 24 de ore cel mai mare numar de decese asociate Covid-19 de la inceputul epidemiei.

Alexandru Rafila: Cu siguranta Vlad Voiculescu nu va fi un ministru mai slab decat Nelu Tataru

Reprezentantul Romaniei la OMS Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru postul de prim-ministru, a declarat vineri, la Digi 24, dupa ce in urma negocierilor PNL-USR PLUS-UDMR portofoliul Sanatatii a revenit Aliantei USR PLUS, ca in mod cert Vlad Voiculescu, al carui nume este vehiculat pentru ocuparea functiei, nu va fi un ministru mai slab decat actualul sef de la Sanatate, Nelu Tataru.

Sindicatul Valahia Targoviste: cel mai mare risc de infectare il avem pe supermarketuri

Presedintele Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodanescu, a precizat ca cel mai mare risc de infectare il avem pe supermarketuri. Marii agenti economici din zona industriala a municipiului Targoviste si-au luat masuri speciale de protectie a angajatilor, dar nu este suficient.

Ioannis Papalekas pleaca de la conducerea celui mai mare proprietar de birouri din Romania si Polonia. Cine ii va lua locul

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, fondatorul si CEO al Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din Romania si Polonia, pleaca de la conducerea companiei, pe care a fondat-o in 2013. Dimitris Raptis este noul CEO.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )