Libnet.ro
UNICEF

06:30

Coronavirus: Rata mortalitatii in urma COVID-19, semnificativ mai mare decat cea asociata gripei (studiu francez)

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Rata mortalitatii in urma COVID-19, semnificativ mai mare decat cea asociata gripei (studiu francez)

Rata mortalitatii in randul pacientilor internati cu COVID-19 in spitalele din Franta a fost de trei ori mai mare in comparatie cu cea a persoanelor diagnosticate cu gripa, conform constatarilor unui studiu francez, relateaza vineri DPA, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Judetul Ilfov, cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 7.15 Indicele se apropie de 7 si in Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, vineri, 18 decembrie, inca 5340 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID- 19. Potrivit bilantului, in Judetul Ilfovse inregistreaza cea mai mare.

Prognoza meteo, azi, 18 decembrie 2020. Vremea se mentine calda in cea mai mare parte a tarii

Pentru ziua de azi, 18 decembrie, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului, in special in vestul tarii. in regiunile joase se vor semnala conditii de ceta, in special in prima.

Business report: De ce s-a blocat programul Rabla la electrocasnice. Cum au ramas alesii locali cu pensia speciala. O factura de 100kWh a unui client casnic va fi mai mare cu 5-10 lei. Burduja, eliberat din functia de secretar de stat

De ce a fost blocat programul Rabla la electrocasnice: responsabilii s-au speriat de cati oameni asteptau startul pe site * Cum au ramas alesii locali cu pensia speciala: conexiunea la internet a picat in momentul votului * Ce efect ar avea marirea drastica a amenzilor de circulatie * CFR Calatori, generoasa cu angajatii: o treime din cheltuieli merg catre plata salariilor * Erste Group: Romanii economisesc lunar 59 de euro, cu 6% mai mult decat in 2019 * O factura de 100kWh a unui client casnic va fi mai mare cu 5-10 lei dupa 1 ianuarie estimare Sorin Elisei, Deloitte * Bogdan Neacsu, CEC Bank: Vom inchide anul cu profit net de circa 300 mil. lei si o crestere record a activelor, de 20% * PIBlocuitor a atins pragul de 70% din media UE Consumul individual efectiv, la 79% din media UE * Interesul romanilor pentru destinatii exotice in vacanta de iarna s-a dublat * Sebastian Burduja, eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat al Ministerului de Finante.

Sindicatul Valahia Targoviste: cel mai mare risc de infectare il avem pe supermarketuri

Presedintele Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodanescu, a precizat ca cel mai mare risc de infectare il avem pe supermarketuri. Marii agenti economici din zona industriala a municipiului Targoviste si-au luat masuri speciale de protectie a angajatilor, dar nu este suficient.

Ioannis Papalekas pleaca de la conducerea celui mai mare proprietar de birouri din Romania si Polonia. Cine ii va lua locul

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, fondatorul si CEO al Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din Romania si Polonia, pleaca de la conducerea companiei, pe care a fondat-o in 2013. Dimitris Raptis este noul CEO.

Germania a inregistrat cel mai mare numar de decese asociate COVID-19 intr-o zi

Germania, unde azi au intrat in vigoare noile restrictii impuse in contextul sanitar, a inregistrat pentru ultimele 24 de ore cel mai mare numar de decese asociate Covid-19 de la inceputul epidemiei.

Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA Cati bani va primi jucatorul celor de la Milwaukee Bucks

Baschetbalistul grec de origine nigeriana Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA, cu echipa Milwaukee Bucks.

Nou centru pentru refugiati la Timisoara, cel mai mare din lume

Un nou centru pentru refugiati a fost construit la Timisoara, chiar langa cel care functiona deja, la eveniment fiind prezent si ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a subliniat ca este vorba despre o investitie realizata din fonduri europene. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General pentru Migranti este cel mai mare centru de acest fel din lume, potrivit News.

Cel mai mare site pentru adulti schimba regulile jocului: milioane de clipuri, sterse peste noapte

Pornhub se confrunta cu cel mai mare scandal din istoria site-ului. Din acest motiv, milioane de site-uri au fost sterse peste noapte si nu este clar ca masura ar fi suficienta. Administratorii.

Pandemia afecteaza cea mai mare fabrica de ciorapi din Romania. Productia Ciserom Sebes a scazut cu 25% in 2020

Producatorul de ciorapi Ciserom din Sebes, cel mai mare din Romania care activeaza pe aceasta piata, resimte din plin efectele pandemiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )