Libnet.ro
UNICEF

18:15

Jurassic World, locul al treilea in topul firmelor cu cele mai mari incasari din istorie

B1 B1,
Jurassic World, locul al treilea in topul firmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Jurassic World a fost lansat cu o luna si jumatate in urma si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie. Astfel, a depasit pelicula. continuă pe B1

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Compania MavenHut a realizat una dintre cele mai importante tranzactii din istoria gaming-ului romanesc

MavenHut, o companie romaneasca ce are 30 de angajati, a anuntat ca licentiaza cele mai de succes produse ale sale - Solitaire Arena si Solitaire 3 Arena - catre RockYou, compania din San-Francisco cu o comunitate de 92 de milioane de jucatori. Repartitia audientei globale a jocurilor arata ca SUA detin 40%, Marea Britanie si Germania sunt pe podium, iar Romania este pe locul 20. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Cele mai frumoase tabere ale verii 2015. Variante pentru copii si pentru adulti

In perioada vacantei, tinerii cauta cele mai distractive locuri. Rezervarile s-au facut din timp, asa ca acum abia daca mai poti gasi un spatiu de cazare. Peste 5000 de locuri sunt ocupate in aceste zile in sistemul de stat oferit de Ministerul Tineretului si Sportului, iar cele mai preferate tabere au fost cele de la Costinesti si Eforie-Sud. Sunt, insa si alte tabere in sistemul privat, dedicate copiilor si nu numai.

Andra si Inna, cele mai difuzate artiste la radio si TV in prima jumatate a anului

Andra si Inna sunt cele mai difuzate artiste la posturile radio si TV din Romania in prima jumatate a anului 2015, potrivit datelor centralizate de Media Forest. Printre artistii inclusi in top semai numara Delia, Connect-R, Voltaj, Alina Eremia si Smiley.

Evenimente istorice ale ultimului secol sunt incarcate zilnic pe YouTube. Acestea sunt 10 dintre cele mai importante

Videoclipurile Associated Press sunt incarcate in continuu de cateva saptamani, rata fiind de aproximativ 30. 000 in fiecare zi. Acestea sunt 10 dintre cele mai interesante.

Cele mai mari temeri ale Rusiei, confirmate. Ce a declarat ambasadorul rus la UE

Instalarea sistemelor antiracheta in tari europene in pofida acordului nuclear cu Iranul confirma cele mai mari temeri ale Rusiei, afirma ambasadorul rus la UE, Vladimir Cizhov. Oficialul considera ca este vorba.

Cine au fost, de fapt, geto-dacii. Cele mai vechi marturii despre stramosii nostri: Getii din stanga Dunarii sunt o natiune numeroasa si bogata

Cele mai vechi mentiuni documentare despre daci geti) dateaza din secolul VI i. Hr. , potrivit istoricilor, iar inainte de aceasta perioada istoria lor s-a confundat cu cea a tracilor. Urmele asezarilor vechi de pe teritoriul tarii vorbesc despre un popor care a trait in bunastare si a prosperat, in primele milenii dinaintea erei noastre.

Si gelurile de dus contin E-uri! Care sunt marcile cele mai bogate in E-uri si ce probleme pot provoca utilizatorilor

Nu doar alimentele contin coloranti si conservanti, ci si produsele de ingrijire corporala. Mai exact, cele mai multe dintre gelurile de dus pentru barbati care pot fi cumparate de pe rafturile magazinelor contin intre doua si sapte E-uri.

Lazea: Reperul de 3% pentru deficitul bugetar - fals; este nivelul pentru cele mai proaste vremuri

Deficitul bugetar de 3% este reprezentativ pentru perioade de criza, pentru cele mai proaste vremuri, potrivit Tratatului de la Maastricht, insa pe timp de crestere economica ar trebui sa se situeze aproape de zero, astfel ca este un reper.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )