Libnet.ro
UNICEF

17:16

Sean Paul lanseaza un nou single Other Side of Love

Devorator Monden Devorator Monden,
Sean Paul lanseaza un nou single Other Side of Love

Sean Paul lucreaza in prezent la cel de-al saselea album al lui de pe care a lansat recent primul single, numit Other side of love. Albumul nu are inca un nume si urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, prin intermediul Atlantic Records. Cu un beat electro-dance, produs de Benny Blanco si The Cataracts, . continuă pe Devorator Monden

Hot!!! Alex Mica Drei Ros feat. Evelyn lanseaza un nou single, Like a Freak!

Alex Mica revine cu un single, Like a Freak, alaturi de Drei Ros si Evelyn solista, mega hit-ului One Night In Ibiza. Alex Mica, artistul casei de productie 1Artist Music, lanseaza o noua melodie. Like a Freak, este realizata in colaborare cu singurul artist roman care a colaborat cu Akon, la piesa Criminal Minded, Drei .

FRESH! Delia lanseaza un nou single U, produs de baietii de la Sunrise INC

Delia prinde curaj si iese din zona de confort a industriei muzicale romanesti cu ajutorul unui nou single! U Fighting With My Ghosts) vine cu o aroma cu totul speciala, sound-ul promovat fiind unul relaxat si de stare. Piesa este produsa si orchestrata de baietii de la Sunrise Inc, muzica este facuta tot de ei .

Justin Timberlake lanseaza coperta celui mai nou single Tunnel Version!

Justin Timberlake prezinta coperta noului single Tunnel Vision, pe care il va lansa pe 15 iulie. Piesa produsa de Timberlake este al treilea single de pe albumul lui de platina numit The 20/20 Experience, care a inregistrat cele mai multe vanzari anul acesta. In timp ce piesa Mirrors este in prezent in top 10 .

Austin Mahone, noua senzatie pop, lanseaza single-ul What about love !

Tanarul cantaret american Austin Mahone a lansat un nou single numit What about love. Piesa este scrisa de el insasi in colaborare cu Nadir Khayat RedOne), Jimmy Joker, Achraf AJ Junior Jannusi, Bilal The Chef, Mohombi Moupondo si Rivngton Starchild. Melodia reprezinta al cincilea single din cariera sa si este considerata a al doilea single .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )