Libnet.ro
UNICEF

17:15

Kanal D va difuza un nou serial turcesc: care este povestea

Adevărul Adevărul,
Kanal D va difuza un nou serial turcesc: care este povestea

Postul Kanal D va lansa in curand un nou serial turcesc, Gunes, ce prezinta povestea unei profesoare de literatura din Izmir, un oras din sud-vestul Turciei. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, despre cartea scrisa in detentie: Orice lucru care este benefic pentru societate este stiintific. iPS Laruentiu Streza a semnat o recomandare (VIDEO)

Gigi Becali a sustinut luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca lucrarea scrisa de le in detentie are caracter stiintific si teologic. Orice lucru care este.

La Maruta intra in vacanta, un serial turcesc ii ia locul

Pro TV va difuza serialul turcesc Iarna razbunarii in intervalul ocupat pana acum de Catalin Maruta, care ca intra in vacanta incepand din 25 iulie.

Jaful armat la Bistrita. Politistul ranit in timp ce il prindea pe hot ar putea fi recompensat. Care este starea sa de sanatate

Un politist bistritean ar putea fi recompensat de Consiliul Judetean CJ) Bistrita-Nasaud, pentru implicarea sa in misiunea de capturare a autorului jafului care a avut loc, saptamana trecuta, la o banca din oras. in timpul actiunii, politistul Paul Andreica a fost ranit.

Timp de doi ani a cheltuit doar 5,50 de dolari pe mancare, dar manca ca un rege. Care este secretul barbatului (FOTO)

Un barbat se lauda ca mananca extrem de bine si nu cheltuie niciun ban pe mancare, in ultimii doi ani cheltuind doar 5,50 de dolari. in contextul in care zilnic se face risipa de.

EURO 2016. Care este echipa IDEALA, decisa de specialistii UEFA

Portugalia, castigatoarea EURO 2016, da patru jucatori, printre care vedeta Cristiano Ronaldo, in echipa ideala a competitiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )