Libnet.ro
UNICEF

12:15

Karolina Pliskova, despre cum a invins-o pe Simona Halep: Am luptat mai mult, am jucat mai agresiv si a dat roade

Hotnews Hotnews,
 Karolina Pliskova, despre cum a invins-o pe Simona Halep: Am luptat mai mult, am jucat mai agresiv si a dat roade

Karolina Pliskova a vorbit cumpatat dupa victoria in miez de noapte in fata Simonei Halep, pe un Hard Rock Stadium aproape pustiu, din cauza problemelor cauzate de ploaie. Cehoaica a obtinut calificarea in finala de la Miami dupa un meci in care si vremea a jucat un rol important. continuă pe Hotnews

Reactie de campioana! Ce a spus Karolina Pliskova despre Simona Halep, dupa ce a invins-o clar in semifinale, la Miami

Karolina Pliskova a trecut de Simona Halep, in semifinalele turneului de la Miami, dupa un meci terminat cu 7-5, 6-1 in favoarea ei.

Declaratie memorabila a Karolinei Pliskova, inaintea semifinalei cu Simona Halep. Ce a patit cehoaica la Miami

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami, unde o va intalni pe Karolina Plsikova, din Cehia.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 1-6 / Ploaia, cele noua game-uri pierdute consecutiv, jocul dupa miezul noptii si ratarea revenirii pe primul loc mondial

Aflata la o singura victorie distanta de revenirea pe primul loc mondial, Simona Halep a inceput bine, insa a terminat dezastruos partida cu Karolina Pliskova din semifinalele competitiei de la Miami. Ploaia a intervenit pentru prima oara la scorul de 3-3 si 40-15 pentru Simona, pe serviciul jucatoarei din Cehia. Pliskova a revenit cu o dubla greseala, iar Simona reusea sa isi consolideze avantajul, facandu-si serviciul si ducand scorul la 5-3. A urmat insa o dominare totala a cehoaicei, care a castigat noua game-uri consecutive, ploaia fiind singura care a reusit sa o opreasca la 7-5, 5-0. Dupa o ora si 10 minute de pauza, jucatoarele au revenit pe teren la ora 01:00 la Miami), Simona a facut in cele din urma un game, insa a pierdut cu 6-1 si a ratat calificarea in finala. in ultimul act, Karolina Pliskova o va intalni, sambata, de la ora 19:00, pe Ashleigh Barty 6-3, 6-3 vs Anett Kontaveit).

VIDEO Punctul meciului! Simona Halep si Karolina Pliskova au ridicat publicul in picioare cu un schimb incredibil de mingi

Simona Halep si Karolina Pliskova au oferit un schimb spectaculos de mingi in primul set al partidei, ridicand publicul in picioare.

Meciul Simona Halep - Karolina Pliskova, intrerupt a doua oara, la scorul de 5-7, 0-5

Meciul Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2 - Karolina Pliskova Cehia), locul 7 WTA si cap de serie numarul 5, a fost intrerupt a doua oara, vineri, la scorul de 5-7, 0-5.

LiveText Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 0-5 / Ploaia, singura care a putut opri furia ceha (9 game-uri consecutive)

Simona Halep si Karolina Pliskova 7 WTA) se intalnesc in semifinalele competitiei de la Miami, insa meciul are o miza dubla pentru jucatoarea din Romania, care in cazul unei victorii va reveni pe primul loc in clasamentul WTA. Confruntarea nu va incepe inainte de ora 03:45 ora Romaniei). Duelul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova se va disputa in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 03:00

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Miami au anuntat programul zilei de joi, iar partida dintre Simona Halep si Karolina Pliskova din semifinale) va avea loc in sesiunea de seara, fiind ultimul meci al zilei. Confruntarea nu va incepe inainte de ora 03:00 ora Romaniei). Duelul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Dezastru pentru Simona Halep la Miami! Romanca a fost surclasata de Karolina Pliskova si a ratat finala, dar si sansa de a redeveni lider mondial

Demult n-a mai avut parte Simona Halep de un meci atat de groaznic, precum cel din semifinalele turneului de la Miami.

VIDEO WTA Miami: Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep din semifinale

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 7 WTA si favorita 5, s-a calificat, noaptea trecuta, in semifinalele turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 3 mondial si favorita 2.

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinale la Miami. Ora meciului, un adevarat test pentru iubitorii tenisului

Simona Halep trebuie sa treaca de Karolina Pliskova, joi noaptea, pentru a redeveni numarul unu mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )