Libnet.ro
UNICEF

13:00

Katie Melua a lansat videoclipul piesei The Love Im Frightened Of!

Devorator Monden Devorator Monden,
Katie Melua a lansat videoclipul piesei The Love Im Frightened Of!

Talentata cantareata britanica a dezvaluit pe sapte octombrie clipul celui mai nou single al sau, intitulat The Love Im Frightened Of. Piesa face parte de pe cel de-al saselea album al lui Katie Melua, intitulat Ketevan, care a fost lansat anul acesta pe 16 septembrie. Clipul urmareste povestea unui cuplu care trece atat prin momente . continuă pe Devorator Monden

OneRepublic au lansat videoclipul piesei Something I Need!

Regizat de Cameron Buddy, clipul celui mai nou single marca OneRepublic, intitulat Something I Need, a avut premiera pe sapte octombrie. Piesa reprezinta cel de-al patrulea single oficial extras de pe albumul Native, material lansat de grupul american in martie 2013. Clipul se axeaza pe povestea unui barbat ciudat care se simte atras de o .

Pablo Alboran si Jesse Joy au lansat clipul piesei Donde Esta El Amor!

Noua piesa a artistului spaniol, care acum beneficiaza si de un clip, reprezinta cel de-al cincilea single extras de pe ultimul sau material, intitulat Tanto, lansat in noiembrie 2012. Desi pe album piesa Donde Esta El Amor este cantata doar de Pablo Alboran, artistul a decis sa realizeze o noua versiune a acesteia, devenind intre .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )