Libnet.ro
UNICEF

18:15

Pablo Alboran si Jesse Joy au lansat clipul piesei Donde Esta El Amor!

Devorator Monden Devorator Monden,
Pablo Alboran si Jesse Joy au lansat clipul piesei Donde Esta El Amor!

Noua piesa a artistului spaniol, care acum beneficiaza si de un clip, reprezinta cel de-al cincilea single extras de pe ultimul sau material, intitulat Tanto, lansat in noiembrie 2012. Desi pe album piesa Donde Esta El Amor este cantata doar de Pablo Alboran, artistul a decis sa realizeze o noua versiune a acesteia, devenind intre . continuă pe Devorator Monden

Katie Melua a lansat videoclipul piesei The Love Im Frightened Of!

Talentata cantareata britanica a dezvaluit pe sapte octombrie clipul celui mai nou single al sau, intitulat The Love Im Frightened Of. Piesa face parte de pe cel de-al saselea album al lui Katie Melua, intitulat Ketevan, care a fost lansat anul acesta pe 16 septembrie. Clipul urmareste povestea unui cuplu care trece atat prin momente .

OneRepublic au lansat videoclipul piesei Something I Need!

Regizat de Cameron Buddy, clipul celui mai nou single marca OneRepublic, intitulat Something I Need, a avut premiera pe sapte octombrie. Piesa reprezinta cel de-al patrulea single oficial extras de pe albumul Native, material lansat de grupul american in martie 2013. Clipul se axeaza pe povestea unui barbat ciudat care se simte atras de o .

HOT! Eminem prezinta clipul piesei Survival!

Dupa ce a lansat clipul single-ului sau de comeback, intitulat Berzerk, celebrul rapper revine in atentia noastra cu clipul piesei Survival care apare pe coloana sonora a jocului video Call Of Duty: Ghosts. Desi beneficiaza de un clip, noua piesa a lui Eminem nu este confirmata ca fiind un single oficial. In cadrul clipului Eminem .

Shane Filan ne prezinta clipul piesei About You!

Fostul membru al grupului Westlife a dezvaluit astazi, sapte octombrie, videoclipul piesei About You, al doilea single oficial de pe primul sau material solo, You And Me, care va fi lansat pe patru noiembrie. In cadrul clipului sunt prezentate concomitent imagini cu artistul care se afla intr-un dormitor, apoi se plimba pe un hol al .

Panic! At The Disco lanseaza clipul piesei Girls/Girls/Boys!

Formatia rock americana si-a lansat ieri, opt octombrie, cel de-al patrulea album din cariera, intitulat Too Weird To Live, Too Rare To Die!. Cu doar o zi inainte de lansarea materialului Panic! At The Disco au dezvaluit publicului si cel de-al treilea single extras de pe acesta, piesa Girls/Girls/Boys. Membrii formatiei au realizat si un .

Kate Upton primeste o serenada din partea lui Snoop Dogg in clipul piesei You Got What I Eat!

Clipul pentru You Got What I Eat reprezinta de fapt o reclama realizata cu scopul de a promova compania de sandvisuri Hot Pockets. Nu este prima colaborare dintre celebra companie si Snoop Dogg, artistul realizand in trecut inca o reclama interpretand de aceasta data o noua versiune a hitului sau Drop It Like Its Hot, .

HOT! Pusha T, inconjurat de fete sexy in clipul piesei Sweet Serenade feat. Chris Brown!

Cu doar cateva ore inainte de lansarea albumului sau de debut oficial Pusha T le-a oferit fanilor clipul celui mai nou single al sau, Sweet Serenade, in colaborare cu Chris Brown. Piesa face parte de pe albumul My Name Is My Name, fiind cel de-al treilea single oficial de pe acesta. In cadrul clipului filmat .

HOT! Senzuala Paris Hilton petrece pe cinste in clipul piesei Good Time feat. Lil Wayne!

Cu doar cateva ore inainte de a dezvalui clipul, Paris Hilton le-a oferit fanilor sai o prima auditie online a noului sau single, intitulat Good Time, in colaborare cu Lil Wayne. Ce putem spune despre clip este faptul ca, cu siguranta, fanii de sex masculin ai blondinei Paris sunt foarte incantati de noul sau clip.

Laura Pausini si Kylie Minogue, senzuale in clipul piesei Limpido!

Piesa in colaborare dintre artista italiana si cea australiana beneficiaza acum si de un clip in care avem parte de cateva cadre in care cele doua cantarete apar stand dezbracate in apa colorata stralucitoare, ceea ce da o alura senzuala clipului. Limpido, care are si o versiune in spaniola intitulata Limpio, este inclusa pe prima .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )