Libnet.ro
UNICEF

14:30

OneRepublic au lansat videoclipul piesei Something I Need!

Devorator Monden Devorator Monden,
OneRepublic au lansat videoclipul piesei Something I Need!

Regizat de Cameron Buddy, clipul celui mai nou single marca OneRepublic, intitulat Something I Need, a avut premiera pe sapte octombrie. Piesa reprezinta cel de-al patrulea single oficial extras de pe albumul Native, material lansat de grupul american in martie 2013. Clipul se axeaza pe povestea unui barbat ciudat care se simte atras de o . continuă pe Devorator Monden

Fresh! JLS au lansat videoclipul piesei Billion Lights!

Noul single al formatiei britanice beneficiaza acum si de un clip, lansat la doar cateva zile de la premiera piesei Billion Lights. Videoclipul a fost dezvaluit pe patru octombrie. Cadrul care predomina in clip este cel in care baietii stau intr-o incapere luminata de cateva neoane interpretandu-si piesa. Concomitent sunt aratate diferite cadre nostalgice, cum .

Pink ne prezinta videoclipul piesei Walk Of Shame!

Cel de-al cincilea per total si probabil ultimul single extras de pe albumul The Truth About Love are parte de un clip plin de energie si voie buna. Doar contine imagini desprinse din ultimul turneu al lui Pinkcare a trecut prin multe tari de pe glob! Walk Of Shame a fost lansat ca single oficial .

D. Woods (ex-Danity Kane) lanseaza videoclipul piesei Gold Mine!

Artista, pe numele sau adevarat Wanita Denise Woodgett, a decis de curand sa nu mai revina alaturi de colegele sale in formatia Danity Kane, in formula care le-a consacrat, ci sa isi incerce norocul de una singura. Astfel D. Woods si-a lansat la sfarsitul acestei veri un nou single, Gold Mine, extras de pe ultimul .

Pusha T si Kendrick Lamar au lansat clipul piesei Nosetalgia!

O noua piesa promotionala dezvaluita de catre Pusha T de pe albumul sau de debut, My Name Is My Name, beneficiaza acum si de un clip. Nosetalgia reprezinta o colaborare cu unul dintre colegii de breasla ai rapperului, Kendrick Lamar. Clipul piesei Nosetalgia, realizat in alb-negru, ii prezinta pe cei doi rapperi plimbandu-se noaptea pe .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )