Libnet.ro
UNICEF

14:15

Katy Perry este regina criminala in trailerul pentru cel mai nou parfum al sau Killer Queen!

Devorator Monden Devorator Monden,
Katy Perry este regina criminala in trailerul pentru cel mai nou parfum al sau Killer Queen!

Dupa lansarea unui nou single, Roar, si pregatirea lansarii unui nou album, Prism, Katy Perry doreste sa revina in atentia fanilor sai si cu un nou parfum, intitulat Killer Queen. Artista a anuntat anul acesta in mai ca urmeaza sa lanseze un nou produs. Katy Perry a postat online si un trailer foarte sugestiv pentru . continuă pe Devorator Monden

Katy Perry isi alcatuieste armata pentru MTV VMA intr-un video promotional!

Artista perturba linistea unui cartier din New York in cadrul promo-ului realizat cu ocazia participarii sale la gala MTV VMA 2013, urmand exemplul lui Miley Cyrus. In cadrul videoclipului de doar 30 de secunde, foarte sugestiv de altfel, Katy Perry isi mobilizeaza fidelii KatyCats pentru a putea lua parte alaturi de ea la MTV VMA.

Katy Perry, acuzata de plagiat! Roar este copie fidela dupa un alt hit!

Imediat dupa lansarea noului ei single, Roar, Katy Perry este acuzata de plagiat. Fanii au observat ca noua piesa a artistei seamana cu Brave, cantata de Sara Bareilles. Asculta ambele piese si spune-ne parerea ta. Continue reading .

John Mayer face echipa cu Katy Perry pentru piesa Who You Love!

Aceasta piesa face parte de pe cel mai nou album al cantaretului, intitulat Paradise Valley, care va fi lansat pe 20 august. Who You Love nu a fost lansata ca single oficial. Piesa este o colaborare cu fosta sa iubita, Katy Perry, care la randul sau este ocupata cu punerea la punct a ultimelor detalii .

Lady Gaga e disperata! Katy Perry, conduce in clasamentul de vanzari de pe iTunes!

In vreme ce Lady Gaga a ajuns pe locul intai la vazari pe iTunes in tari precum Bulgaria, Grecia sau Belarus, Mother Monster se afla inca pe locul 2 in cel mai important top iTunes din lume, cel din Statele Unite. Se pare ca piesa lui Katy Perry, Roar, este mult mai bine vanduta. Continue reading .

Katy Perry intra in cursa pentru un loc in Billboard Hot 100 cu single-ul Roar!

Nu mai este pentru nimeni o surpriza faptul ca noua piesa a divei a starnit valva printre admiratori si are sanse sa ajunga un hit. Roar a scapat pe internet pe 10 august, cu doua zile inainte de data oficiala de lansare. Noul single a intrat deja in Pop Songs Chart, debutand pe locul 34 .

Katy Perry a lansat un lyric video pentru single-ul Roar!

Noul single al artistei a fost ascultat in premiera pe 11 august la un post de radio si a fost lansat in US in aceeasi zi. Acum Katy a postat pe contul sau deYoutube si un lyric video amuzant pentru piesa Roar. Acum puteti si voi sa ROAR mai tare decat un leu!, a postat .

Basescu, in Harghita: Am vazut la porti steagul secuiesc. Oare nu era loc si pentru cel romanesc?

Presedintele Traian Basescu a spus, joi, la finalul slujbei de la manastirea din Izvoru Muresului, ca pe drum spre manastire a vazut la porti si drapelul secuiesc, langa cel al Ungariei, el intrebandu-se.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )