Libnet.ro
UNICEF

19:45

Katy Perry a lansat un lyric video pentru single-ul Roar!

Devorator Monden Devorator Monden,
Katy Perry a lansat un lyric video pentru single-ul Roar!

Noul single al artistei a fost ascultat in premiera pe 11 august la un post de radio si a fost lansat in US in aceeasi zi. Acum Katy a postat pe contul sau deYoutube si un lyric video amuzant pentru piesa Roar. Acum puteti si voi sa ROAR mai tare decat un leu!, a postat . continuă pe Devorator Monden

Avril Lavigne ne prezinta un lyric video si un teaser pentru single-ul Rock N Roll!

Artista isi va lansa intr-o saptamana videoclipul celui mai nou single al sau, Rock N Roll. Insa, pana atunci, Avril ne ofera o portie dubla de surprize si anume un lyric video pentru piesa si primul teaser al videoclipului. Lyric video-ul a fost realizat cu ajutorul fanilor. Artista a strans mai multe imagini cu fanii .

Katy Perry intra in cursa pentru un loc in Billboard Hot 100 cu single-ul Roar!

Nu mai este pentru nimeni o surpriza faptul ca noua piesa a divei a starnit valva printre admiratori si are sanse sa ajunga un hit. Roar a scapat pe internet pe 10 august, cu doua zile inainte de data oficiala de lansare. Noul single a intrat deja in Pop Songs Chart, debutand pe locul 34 .

Lady Gaga catre monstruletii sai: Nu va certati cu fanii lui Katy Perry!

Nici nu au revenit bine in atentia publicului cele doua dive ca fanii acestora au si gasit motive de cearta. In weekend-ul recent, noul single al lui Katy Perry, Roar, a scapat pe internet, la fel si cateva fragmente din noua piesa a lui Gaga, Applause. Probabil scaparea fragmentelor din piesa lui Gaga a fost .

Noul single al lui Katy Perry este un plagiat?!

Tanara cantareata trebuia sa isi lanseze oficial noul single pe 12 august, insa acesta a scapat pe internet cu doua zile inainte. Roar este primul single extras de pe viitorul album al artistei, intitulat Prism. La scurt timp dupa aparitia piesei Roar pe internet au inceput sa apara si acuzatiile conform carora aceasta ar fi .

Katy Perry dezvaluie un nou teaser la piesa Roar (Satin Cape)

Artista este pe cale sa isi lanseze noul single, Roar, in doar cateva zile. Pana la acel moment, cantareata ne mai incanta cu inca un teaser al noului single, al patrulea ca numar. In cadrul acestuia Katy se indreapta incet spre un studio de inregistrari, intra si isi pune castile pe urechi. Apoi, in momentul .

Katy Perry dezvaluie un nou teaser la piesa Roar (Satin Cape)

Artista este pe cale sa isi lanseze noul single, Roar, in doar cateva zile. Pana la acel moment, cantareata ne mai incanta cu inca un teaser al noului single, al patrulea ca numar. In cadrul acestuia Katy se indreapta incet spre un studio de inregistrari, intra si isi pune castile pe urechi. Apoi, in momentul .

S-a nascut un nou HIT! Aculta aici ROAR, noua piesa lansata de Katy Perry!

Katy Perry se pregateste sa revina in topurile muzicale cu un nou album, iar primul extras pe single se numeste ROAR. Piesa a scapat pe Internet cu doar cateva zile inainte de lansarea ei oficiala si constituie primul extras pe single de pe discul Prism, al treilea ei album de studio. Continue reading .

Katy Perry, acuzata de plagiat! Roar este copie fidela dupa un alt hit!

Imediat dupa lansarea noului ei single, Roar, Katy Perry este acuzata de plagiat. Fanii au observat ca noua piesa a artistei seamana cu Brave, cantata de Sara Bareilles. Asculta ambele piese si spune-ne parerea ta. Continue reading .

Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Mai e foarte putin timp pana cand vom asculta in premiera noul single al artistei, Roar, iar in aproximativ doua luni si jumatate ne vom delecta cu intreg albumul Prism. Noul proiect al cantaretei evidentiaza o schimbare majora in stilul sau. One Of The Boys si Teenage Dream, primele sale doua albume, ne prezentau o .

Lady Gaga is back! Asculta aici single-ul Applause!

Surpriza-surpriza pentru monstruletii artistei! Mother Monster a lansat noul single Applause cu o saptamana inainte de premiera! Intr-un interviu acordat pentru Womens Wear Daily, Gaga a spus despre piesa Applause, compusa in colaborare cu DJ White Shadow, ca este una foarte amuzanta. Este plina de bucurie, pentru ca in piesa spun ca traiesc pentru aplauze.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )