Libnet.ro
UNICEF

23:45

Katy Perry ne prezinta coperta si tracklistul albumului Prism! Vezi aici ce alte detalii a mai dezvaluit artista!

Devorator Monden Devorator Monden,
Katy Perry ne prezinta coperta si tracklistul albumului Prism! Vezi aici ce alte detalii a mai dezvaluit artista!

Dupa o indelunga asteptare si multe zvonuri, fanii cantaretei americane au de ce sa fie bucurosi! Artista lor preferata tocmai a dat publicitatii coperta si tracklistul viitorului sau material de studio, Prism, care va fi lansat pe 22 octombrie. Coperta a fost prezentata in cadrul emisiunii Good Morning America din data de sase septembrie, iar . continuă pe Devorator Monden

Katy Perry prezinta un making-of de la filmarile clipului piesei Roar!

Tanara cantareata isi va lansa in scurt timp videoclipul celui mai nou single al sau, Roar, insa pana in acel moment Katy Perry ne introduce in spatele camerelor de filmat si ne arata cum au decurs filmarile clipului. Vom avea ocazia sa vedem in videoclipul piesei Roar o Katy Perry agatata de liane ca o .

Union J au dezvaluit tracklistul albumului de debut!

George, Jaymi, JJ si Josh ne pregatesc multe surprize in viitorul apropiat. Dupe ce au confirmat lansarea unui nou single, Beautiful Life, si au dezvaluit titlul albumului lor de debut, Union J, iata ca acum formatia a dat publicitatii si tracklistul materialului care va fi lansat pe 28 octombrie. Union J va fi lansat sub .

Avril Lavigne a dezvaluit tracklistul albumului Avril Lavigne!

Artista canadiana a facut in sfarsit lumina in ceea ce priveste tracklistul viitorului sau material de studio. Lansarea albumului eponim al lui Avril Lavigne nu va mai avea loc pe 24 septembrie, ci pe cinci noiembrie, conform ultimelor declaratii ale cantaretei. De pe viitorul material Avril a lansat deja doua single-uri, Heres To Never Growing .

Drake a dezvaluit tracklistul albumului Nothing Was The Same!

Tanarul rapper canadian isi va lansa noul material de studio pe 24 septembrie sub aripa caselor de discuri OVO Sound, Young Money Entertainment, Cash Money Records si Republic Records. Nothing Was The Same ne-a oferit deja doua single-uri, Started From The Bottom si Hold On, Were Going Home. De asemenea, Drake a mai lansat online .

Katy Perry este regina junglei in videoclipul piesei Roar!

KatyCats, asteptarea a luat sfarsit! Artista voastra preferata a lansat in sfarsit videoclipul celui mai nou single al sau, Roar, pentru care Katy Perry se transforma in regina junglei. Katy Perry si partenerul sau din clip se trezesc si isi dau seama ca avionul in care se aflau s-a prabusit si au nimerit intr-o jungla.

Katy Perry, Regina Junglei in clipul piesei Roar

Lucrurile par sa mearga extrem de bine pe plan profesional pentru Katy Perry, care domina acum topurile mondiale cu piesa ROAR. Primul extras pe single de pe acest album se bucura acum si de un clip, in care Katy Perry devine Regina Junglei. Continue reading .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )