Libnet.ro
UNICEF

01:05

Union J au dezvaluit tracklistul albumului de debut!

Devorator Monden Devorator Monden,
Union J au dezvaluit tracklistul albumului de debut!

George, Jaymi, JJ si Josh ne pregatesc multe surprize in viitorul apropiat. Dupe ce au confirmat lansarea unui nou single, Beautiful Life, si au dezvaluit titlul albumului lor de debut, Union J, iata ca acum formatia a dat publicitatii si tracklistul materialului care va fi lansat pe 28 octombrie. Union J va fi lansat sub . continuă pe Devorator Monden

Avril Lavigne a dezvaluit tracklistul albumului Avril Lavigne!

Artista canadiana a facut in sfarsit lumina in ceea ce priveste tracklistul viitorului sau material de studio. Lansarea albumului eponim al lui Avril Lavigne nu va mai avea loc pe 24 septembrie, ci pe cinci noiembrie, conform ultimelor declaratii ale cantaretei. De pe viitorul material Avril a lansat deja doua single-uri, Heres To Never Growing .

Drake a dezvaluit tracklistul albumului Nothing Was The Same!

Tanarul rapper canadian isi va lansa noul material de studio pe 24 septembrie sub aripa caselor de discuri OVO Sound, Young Money Entertainment, Cash Money Records si Republic Records. Nothing Was The Same ne-a oferit deja doua single-uri, Started From The Bottom si Hold On, Were Going Home. De asemenea, Drake a mai lansat online .

Katy Perry ne prezinta coperta si tracklistul albumului Prism! Vezi aici ce alte detalii a mai dezvaluit artista!

Dupa o indelunga asteptare si multe zvonuri, fanii cantaretei americane au de ce sa fie bucurosi! Artista lor preferata tocmai a dat publicitatii coperta si tracklistul viitorului sau material de studio, Prism, care va fi lansat pe 22 octombrie. Coperta a fost prezentata in cadrul emisiunii Good Morning America din data de sase septembrie, iar .

Nelly a dezvaluit coperta albumului M.O.!

Artistul american nu mai are foarte mult de asteptat pentru a-si lansa noul material de studio, care va aparea in magazine pe 30 septembrie. este cel de-al saptelea album din cariera lui Nelly. Cantaretul a dezvaluit online si coperta acestuia, pentru a carei realizare artistul a mizat pe simplitate. Nelly apare purtand o pereche .

Tinie Tempah a dezvaluit coperta albumului Demonstration!

Rapperul britanic isi va lansa pe patru noiembrie cel de-al doilea album din cariera, intitulat Demonstration. De pe acesta Tinie Tempah a lansat un prim single, Trampoline, piesa fiind in colaborare cu 2 Chainz, iar acum artistul a dezvaluit si coperta oficiala a materialului. Se pare ca Tinie a mizat pe simplitate in realizarea copertii .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )