Libnet.ro
UNICEF

14:15

Kelemen Hunor o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi se pare ca ar fi fost urma de tentativa de lovitura de stat in 10 august

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi se pare ca ar fi fost urma de tentativa de lovitura de stat in 10 august

Evenimentele din 10 august din Piata Victoriei nu au fost tentativa de lovitura de stat, declara la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care comenteaza afirmatia contrara a premierului Viorica Dancila. Ceea ce trebuie condamnat este agresivitatea jandarmilor, mai spune liderul UDMR. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor o contrazice pe Dancila in legatura cu violentele din 10 august: Nu mi se pare ca ar fi fost urma de tentativa de lovitura de stat

Liderul UDMR Kelemen Hunor o contrazice pe premierul Viorica Dancila in legatura cu evenimentele din 10 august, spunand, la RFI, ca nu i se pare ca ar fi fost urma de tentativa de lovitura de stat, apreciind ca dupa un an, ar fi bine sa stim exact ce s-a intamplat.

Kelemen Hunor o contrazice pe Viorica Dancila: Protestul de pe 10 august nu a fost o lovitura de stat. Interventia brutala a jandarmilor trebuie respinsa categoric

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a contrazis-o pe Viorica Dancila si a afirmat ca agresivitatea jandarmilor este singurul lucru condamnabil in ceea ce priveste evenimentele de pe 10 august, dupa ce premierul a .

Digi 24: Cum s-a plans Viorica Dancila in CEX ca a fost prizoniera lui Dragnea. imi ranesti un sentiment

Liderii PSD se afla, marti, in sedinta CEX care trebuie sa valideze candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila este deja propunerea votata in sedinta BPN al partidului, cu doar doua voturi impotriva. Gabriela Firea a renuntat la candidatura.

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

Viorica Dancila: Am fost singurul prim-ministru care si-a asumat greselile si am incercat sa le indrept (VIDEO)

Guvernul a fost eficient, iar Liviu Dragnea nu trebuie judecat, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, in cadrul unei conferinte de presa, de marti, intrebata de ce a acceptat sa ramana izolata de catre.

Viorica Dancila, candidatul PSD pentru prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa de Biroul National Permanent candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale. Doar doua doua voturi au fost impotriva. urmeaza sa fie dat votul si in Comitetul Executiv al PSD.

Liviu Plesoianu: Viorica Dancila va candida din partea CEX. Eu voi candida din partea romanilor

Liviu Plesoianu a avut o reactie dupa ce premierul Viorica Dancila a fost desemnata in cadrul unui CEx PSD, drept candidatul oficial al social-democratilor in cursa pentru prezidentiale. Deputatul PSD s-a.

KELEMEN HUNOR: Nu mi s-a parut ca in 10 august ar fi fost tentativa de lovitura de stat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, vineri, ca nu i s-a parut ca in 10 august 2018 ar fi fost o tentativa de lovitura de stat, subliniind ca orice interventie brutala din partea fortelor de ordine trebuie respinsa.

KELEMEN HUNOR: Trebuie sa eliminam din Constitutie ordonantele de urgenta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ieri ca institutia ordonantelor de urgenta ar trebui eliminata din Constitutie, cu exceptia situatiilor extraordinare.

Viorica Dancila rupe tacerea: De ce nu a mai fost Tariceanu optiunea pentru prezidentiale

Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, ca partidul sau a renuntat la ideea unui candidat comun PSD-ALDE la prezidentiale in urma calculelor facute dupa rezultatele alegerilor de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3333 seconds )