Libnet.ro
UNICEF

05:30

KELEMEN HUNOR: Nu mi s-a parut ca in 10 august ar fi fost tentativa de lovitura de stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN HUNOR: Nu mi s-a parut ca in 10 august ar fi fost tentativa de lovitura de stat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, vineri, ca nu i s-a parut ca in 10 august 2018 ar fi fost o tentativa de lovitura de stat, subliniind ca orice interventie brutala din partea fortelor de ordine trebuie respinsa. continuă pe Ziarul Bursa

Kelemen Hunor o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi se pare ca ar fi fost urma de tentativa de lovitura de stat in 10 august

Evenimentele din 10 august din Piata Victoriei nu au fost tentativa de lovitura de stat, declara la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care comenteaza afirmatia contrara a premierului Viorica Dancila. Ceea ce trebuie condamnat este agresivitatea jandarmilor, mai spune liderul UDMR.

Kelemen Hunor o contrazice pe Viorica Dancila: Protestul de pe 10 august nu a fost o lovitura de stat. Interventia brutala a jandarmilor trebuie respinsa categoric

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a contrazis-o pe Viorica Dancila si a afirmat ca agresivitatea jandarmilor este singurul lucru condamnabil in ceea ce priveste evenimentele de pe 10 august, dupa ce premierul a .

Noul ministru de Interne, Nicolae Moga: 10 august a fost un eveniment nefericit

Noul ministru de Interne, Nicolae Moga, a declarat joi, referindu-se la violentele din 10 august 201.

Viorica Dancila, despre protestele din 10 august: Au semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri seara la Digi24 despre protestele de anul trecut din 10 august ca au semanat cu o lovitura de stat.

Kelemen Hunor o contrazice pe Dancila in legatura cu violentele din 10 august: Nu mi se pare ca ar fi fost urma de tentativa de lovitura de stat

Liderul UDMR Kelemen Hunor o contrazice pe premierul Viorica Dancila in legatura cu evenimentele din 10 august, spunand, la RFI, ca nu i se pare ca ar fi fost urma de tentativa de lovitura de stat, apreciind ca dupa un an, ar fi bine sa stim exact ce s-a intamplat.

KELEMEN HUNOR: Trebuie sa eliminam din Constitutie ordonantele de urgenta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ieri ca institutia ordonantelor de urgenta ar trebui eliminata din Constitutie, cu exceptia situatiilor extraordinare.

Noul ministru de Interne si-a schimbat parerea despre violentele de la 10 august: Poate sa fie si tentativa de lovitura de stat

Noul ministru de Interne Nicolae Moga a revenit asupra primei sale declaratii referitoare la violentele din 10 august 2018, readucand in discutie subiectul loviturii de stat.

Viorica Dancila, despre 10 august: in momentul in care se forteaza intrarea in Guvernul Romaniei, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, intr-o emisiune televizata, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat. in acest context, Dancila.

PNL incepe campania pentru prezidentiale intr-o zi simbolica: 10 august

PNL va incepe campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale in data de 10 august, zi simbolica: anul trecut, in 10 august, romanii veniti din diaspora pentru a protesta fata de guvernarea PSD-ALDE au fost batuti de jandarmi, la ordinele ministrului de Interne, Carmen Dan.

Dancila vorbeste despre protestele din 10 august si iti arata ca nu a inteles nimic

Protestul din 10 august 2018 este o pata neagra in istoria Romaniei, un moment terifiant in care mii de oameni au suferit teribil la mana jandarmeriei. Dancila crede totusi reactiile fortelor de ordine a fost justificata, pentru seamana cu o lovitura de stat. Din motive greu de inteles, Viorica Dancila a vorbit aseara la Digi .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2053 seconds )