Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kelemen Hunor o contrazice pe Viorica Dancila: Protestul de pe 10 august nu a fost o lovitura de stat. Interventia brutala a jandarmilor trebuie respinsa categoric

B1 B1,
Kelemen Hunor o contrazice pe Viorica Dancila: Protestul de pe 10 august nu a fost o lovitura de stat. Interventia brutala a jandarmilor trebuie respinsa categoric

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a contrazis-o pe Viorica Dancila si a afirmat ca agresivitatea jandarmilor este singurul lucru condamnabil in ceea ce priveste evenimentele de pe 10 august, dupa ce premierul a . continuă pe B1

Kelemen Hunor o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi se pare ca ar fi fost urma de tentativa de lovitura de stat in 10 august

Evenimentele din 10 august din Piata Victoriei nu au fost tentativa de lovitura de stat, declara la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care comenteaza afirmatia contrara a premierului Viorica Dancila. Ceea ce trebuie condamnat este agresivitatea jandarmilor, mai spune liderul UDMR.

Viorica Dancila, despre 10 august: in momentul in care se forteaza intrarea in Guvernul Romaniei, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, intr-o emisiune televizata, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat. in acest context, Dancila.

Viorica Dancila, despre 10 august: Cand se forteaza intrarea in Guvern, asta seamana cu lovitura de stat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a precizat, referindu-se la evenimentele din 10 august, ca incercarea de a intra prin violenta in cladirea Guvernului reprezinta un lucru de neacceptat si.

VIORICA DANCILA: Protestul din 10 august a semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca protestul din 10 august seamana cu o lovitura de stat, pentru ca s-a fortat intrarea in sediul Guvernului. Dancila a comparat protestatarii cu Vestele Galbene.

Digi24: CTP comenteaza declaratiile Vioricai Dancila despre 10 august: O zicere pentru pitecantropi!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca Viorica Dancila nu s-a distantat de Liviu Dragnea, ba ii reia chiar bucati din discurs, din calcul politic. Iar atunci cand vorbeste despre protestele din 10 august, ea lucreaza cu tertipul: Nu spun, da zic, a aratat CTP intr-o interventie telefonica la Digi24, dupa ce Viorica Dancila a acordat un interviu postului de televiziune.

Kelemen Hunor o contrazice pe Dancila in legatura cu violentele din 10 august: Nu mi se pare ca ar fi fost urma de tentativa de lovitura de stat

Liderul UDMR Kelemen Hunor o contrazice pe premierul Viorica Dancila in legatura cu evenimentele din 10 august, spunand, la RFI, ca nu i se pare ca ar fi fost urma de tentativa de lovitura de stat, apreciind ca dupa un an, ar fi bine sa stim exact ce s-a intamplat.

Viorica Dancila, despre protestele din 10 august: Au semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri seara la Digi24 despre protestele de anul trecut din 10 august ca au semanat cu o lovitura de stat.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Denise Rifai de la Realitatea TV o ironizeaza pe Viorica Dancila. Cum a aparut in direct

Moderatoarea emisiunii Legile puterii a ironizat-o pe Viorica Dancila. Denise Rifai a trecut si la fapte! Aceasta si-a accesorizat esarfa de pe cap cu o brosa. Denise Rifai, ironii in direct la adresa Vioricai Dancila Denise Rifai, moderatoarea de la emisiunea Legile Puterii, de la Realitatea TV, a ironizat-o in direct pe Viorica Dancila. Aparitia .

Primarul Daniel Florea: Cu Viorica Dancila avem sanse reale sa castigam prezidentialele

Presedintele PSD Sector 5, Daniel Florea, a declarat marti ca premierul Viorica Dancila este un candidat redutabilpentru alegerile prezidentiale si, fata de Gabriela Firea, are o sustinere mai larga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )