Libnet.ro
UNICEF

11:15

Kelemen Hunor il critica pe Iohannis: Are mai putin talent decat Basescu

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor il critica pe Iohannis: Are mai putin talent decat Basescu

Liderul UDMR Kelemen Hunor sustine ca presedintele Klaus Iohannis vrea sa devina presedinte- jucator, dar considera ca acesta are mult mai putin talent decat fostul presedinte Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor, despre motiunea de cenzura: PSD, ALDE, ProRomania au majoritate si pot guverna daca vor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni seara ca guvernul liberal nu are in plan sa ramana la putere pana la finalul anului. Hunor considera ca nici social-democratii nu sunt pregatiti sa guverneze.

Kelemen Hunor: Liberalii vor guverna, ca n-au incotro, desi abia asteapta sa fie dati jos

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la emisiunea Marius Tuca Show, ca liberalii vor guverna, ca nu au incotro, desiabia asteapta sa fie dati jos de la guvernare. El a mai apreciat ca nici PSD nu isi doreste sa guverneze.

Mai putin de 100 de romani vindecati de COVID-19 au donat plasma. Asociatiile de pacienti cer Ministerului Sanatatii sa se implice in promovarea donarii, care poate salva viata pacientilor critici

Mai putin de 100 dintre cei peste 12. 000 de romani vindecati de infectia cu noul coronavirus au mers in ultima luna la centrele de transfuzie pentru a dona plasma convalescenta, care poate fi folosita cu succes pentru tratarea pacientilor infectati cu COVID-19 aflati in stare critica. Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune si Asociatia Romana a Pacientilor cu Imunodeficiente Primare, reprezentand pacientii care sunt dependenti de medicamente fabricate din plasma umana, cer Ministerului Sanatatii sa se implice in promovarea donarii de plasma.

Mai putin de 5% din microintreprinderi si IMM-uri au inregistrat cresteri in perioada pandemiei

Doar 1,6% dintre microintreprinderi si 4,3% din intreprinderile mici au inregistrat cresteri, in perioada Covid-19, semn ca au avut mai multa flexibilitate in a se adapta noilor cerinte si conditii.

OMS: Un al doilea val de COVID-19 este din ce in ce mai putin probabil

O directoare din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) spune ca modelele cu care se lucreaza elimina tot mai mult posibilitatea producerii unui al doilea val important de coronavirus.

Simptom mai putin cunoscut al infectiei cu COVID-19. Avertismentul medicilor

Pe masura ce invatam tot mai multe despre pandemie, devine clar ca simptomele noului coronavirus nu doar variaza mult de la persoana la persoana, dar sunt diferite fata de ce se stia la inceput.

Gabriela Firea si primarii de Sector au lansat programul prin care peste 10.500 de bucuresteni vor fi testati daca au avut COVID 19 Edilii au stat la prezidiu, la mai putin de 2 m, s-au laudat intre ei si s-au testat

Primarul Gabriela Firea a lansat luni programul prin care 10. 500 de bucuresteni, alesi de Institutul National de Sanatate Publica, vor fi testati gratuit daca au avut COVID 19. in zilele urmatoare, bucurestenii selectati vor fi anuntati printr-o scrisoare, iar daca vor accepta testarea, vor fi programati sa vina la Arena Nationala, unde a fost amenajat centrul de testare. La lansarea programului, primarii au stat la prezidiu, la o distanta mai mica de 2 m, s-au laudat intre ei pentru proiect, iar la final acestia s-au testat. in paralel, municipalitatea mai desfasoara un program de testare, unde peste 11. 000 de bucuresteni vor fi testati daca au noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )