Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simptom mai putin cunoscut al infectiei cu COVID-19. Avertismentul medicilor

Antena3 Antena3,
Simptom mai putin cunoscut al infectiei cu COVID-19. Avertismentul medicilor

Pe masura ce invatam tot mai multe despre pandemie, devine clar ca simptomele noului coronavirus nu doar variaza mult de la persoana la persoana, dar sunt diferite fata de ce se stia la inceput. continuă pe Antena3

Studiu: Copiii si adolescentii sunt cu 50% mai putin expusi la infectarea cu COVID-19 decat adultii

Copiii si adolescentii sunt cu 50% mai putin expusi la infectarea cu COVID-19 decat adultii, arata unul dintre cele mai recente studiimedicale. De asemenea, copiii par mai putin susceptibili de a.

Mai putin de 5% din microintreprinderi si IMM-uri au inregistrat cresteri in perioada pandemiei

Doar 1,6% dintre microintreprinderi si 4,3% din intreprinderile mici au inregistrat cresteri, in perioada Covid-19, semn ca au avut mai multa flexibilitate in a se adapta noilor cerinte si conditii.

OMS: Un al doilea val de COVID-19 este din ce in ce mai putin probabil

O directoare din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) spune ca modelele cu care se lucreaza elimina tot mai mult posibilitatea producerii unui al doilea val important de coronavirus.

Gabriela Firea si primarii de Sector au lansat programul prin care peste 10.500 de bucuresteni vor fi testati daca au avut COVID 19 Edilii au stat la prezidiu, la mai putin de 2 m, s-au laudat intre ei si s-au testat

Primarul Gabriela Firea a lansat luni programul prin care 10. 500 de bucuresteni, alesi de Institutul National de Sanatate Publica, vor fi testati gratuit daca au avut COVID 19. in zilele urmatoare, bucurestenii selectati vor fi anuntati printr-o scrisoare, iar daca vor accepta testarea, vor fi programati sa vina la Arena Nationala, unde a fost amenajat centrul de testare. La lansarea programului, primarii au stat la prezidiu, la o distanta mai mica de 2 m, s-au laudat intre ei pentru proiect, iar la final acestia s-au testat. in paralel, municipalitatea mai desfasoara un program de testare, unde peste 11. 000 de bucuresteni vor fi testati daca au noul coronavirus.

Vestile bune continua sa vina din Spania: mai putin de 50 de morti de coronavirus in ultimele 24 de ore. Guvernul vrea sa introduca un venit nimim

Spania a inregistrat 48 de morti din cauza covid-19, un bilant mai mic de 50 de decese - pentru prima oara de la 16 martie -, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )