Libnet.ro
UNICEF

09:31

Kelemen Hunor: GRESEALA cea mai mare in cazul Oltchim - ACCEPTAREA lui Dan Diaconescu la ...

România Liberă România Liberă,
Kelemen Hunor: GRESEALA cea mai mare in cazul Oltchim - ACCEPTAREA lui Dan Diaconescu la ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca privatizarea Oltchim trebuia sa aiba loc de mult timp, insa cea mai mare greseala care a fost facuta in acest caz a fost acceptarea lui Dan Diaconescu la licitatie fara nicio garantie si fara nicio verificare, potrivit Mediafax. Nu inteleg cum au acceptat sa fie prezent la privatizarea Oltchim un astfel de om ca Dan Diaconescu. A fost o greseala. Dupa aceasta greseala trebuie sa se gaseasca o solutie pentru Oltchim, pentru cei care lucreaza acolo, . continuă pe România Liberă

VIDEO. Romania a stabilit un nou RECORD Guinness pentru cea mai mare salata din lume.

Romania a intrat in Guinness World Records cu cea mai mare salata din lume, care a cantarit 19,05 tone si a fost pregatita duminica la un complex comercial din Pantelimon, potrivit unui comunicat remis Mediafax de organizatori. Eforturile a peste 1. 100 de voluntari, dintre care jumatate elevi ai Colegiului Economic Viilor din Bucuresti, au fost incununate cu stabilirea unui nou record mondial la categoria cea mai mare salata din lume, cu aproape 6 tone mai mult decat recordul precedent, .

Italia va inregistra in acest an cea mai mare scadere a consmului incepand cu 1946

Italia va inregistra in acest an o scadere a consumului de 3%, comparativ cu anul trecut, cea mai mare incepand din 1946, arata un studiu al Confcommercio, organizatia retailerilor italieni, informeaza Mediafax.

Italia va inregistra in acest an cea mai mare scadere a consmului incepand cu 1946

Italia va inregistra in acest an o scadere a consumului de 3%, comparativ cu anul trecut, cea mai mare incepand din 1946, arata un studiu al Confcommercio, organizatia retailerilor italieni, informeaza Mediafax.

Romania, printre tarile din Europa cu cea mai mare probabilitate de deces dupa interventiile chirurgicale

Romania este printre tarile europene cu cea mai mare probabilitate de deces dupa interventiile chirurgicale- se arata intr-un studiu publicat in revista medicala The Lancet din Anglia. Statistica a fost.

Kelemen Hunor a informat Vaticanul despre cazul Colegiului Szekely Miko.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a informat Vaticanul despre cazul Colegiului Szekely Miko din Sfantu Gheorghe, calificand drept grav faptul ca statul roman, utilizand justitia ca unealta, doreste sa nationalizeze din nou un imobil al bisericii, al comunitatii, potrivit Mediafax. Potrivit unui buletin informativ transmis, marti, de UDMR, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, a participat, alaturi de Vincze Lorant, secretar pentru relatii internationale al formatiunii, la Congresul .

Va fi a opta minune a lumii, cea mai mare inventie a SECOLULUI. Nemtii au descoperit un nou tip de energie care va schimba lumea

Una din cele mai drastice probleme cu care se confrunta omenirea in aceste momente este incalzirea globala, iar epuizarea resurselor naturale este un alt aspect care ridica multe ingrijorari din partea.

Terra se RUPE in doua! La cati kilometri de Romania se afla cea mai mare amenintare a Planetei

Cutremurele extrem de puternice care au avut loc in Oceanul Indian, in largul Indoneziei, sunt provocate de spargerea progresiva a placii tehtonice indo-australiene, care se rupe, la propriu, in doua in largul.

SECRETUL care troneaza de 100 de ani peste cea mai mare catastrofa de pe ape. De el se leaga scufundarea Titanicului

In aprilie s-au implinit 100 de ani de la scufundarea Titanicului, catastrofa pe care multi nu au reusit sa o explice pe deplin nici pana in prezent. insa date recente, furnizate de cei de la The Telegraph.

Nu s-a oprit deloc timp de 40 de minute. Cea mai mare vedeta a momentului, intr-un sex tape pe care-l va regreta toata viata

Ea a devenit cunoscuta cu ajutorul unei astfel de inregistrari. Si cu toate ca si-a pus cenusa in cap si a facut amenintari in dreapta si in stanga, intr-un final recunoaste ca tocmai acest scandal.

Kelemen Hunor: A fost o greseala acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca, in opinia sa, acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea combinatului Oltchim a fost o greseala la care acum trebuie sa se gaseasca o solutie,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )