Libnet.ro
UNICEF

07:30

Kelemen Hunor, reactie dupa ruperea coalitiei PSD-ALDE: Nu avem intentia de a intra intr-un Guvern minoritar. Vom vota motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor, reactie dupa ruperea coalitiei PSD-ALDE: Nu avem intentia de a intra intr-un Guvern minoritar. Vom vota motiunea de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat ca alegerile anticipate sunt excluse in acest an. Acesta a mai subliniat, ca Uniunea nu are argumente pentru a sustine un Guvern minoritar PSD, dupa ce ALDE a iesit. continuă pe Antena3

Ministrul Mediului, decizie dupa ruperea coalitiei PSD-ALDE: imi depun demisia. Viata poate continua si fara functia de ministru

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat marti ca isi va depune demisia imediat dupa sedinta de Guvern, adaugand ca viata poate continua si fara functia de ministru. Imediat dupa.

Dancila, prima reactie dupa ruperea coalitiei: Nu ma tem de anticipate. Daca va trece motiunea, ne supunem VIDEO

Premierul Viorica Dancila a declarat ca iesirea ALDE de la guvernare e o decizie de neinteles pentru PSD, in conditiile in care acest lucru se intampla chiar inainte de alegeri. De asemenea, liderul PSD a subliniat ca nu ii e teama de posibilitatea anticipatelor.

Prima reactie din PSD dupa ruperea coalitiei cu ALDE: Un divort politic pe care sper ca o sa-l depasim fara spalatul rufelor in public

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca e optimista ca despartirea de ALDE nu va fi urmata de spalatul rufelor in public.

Viorica Dancila, anunt dupa ruperea coalitiei PSD-ALDE: Guvernarea nu este perfecta, dar cu siguranta este eficienta

Viorica Dancila a declarat intr-o sedinta de Guvern ca impreuna cu social-democratii isi vor asuma actul guvernarii, indiferent de decizia ALDE, insa a subliniat ca le multumeste tututor care au facut.

KELEMEN HUNOR: Daca nu se poate construi o alta majoritate, premierul renunta la mandat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni ca prima varianta a Guvernului Dancila e sa demisioneze, dupa ce ALDE a anuntat ca iese de la guvernare.

Ruperea Coalitiei creaza haos si la nivelul administratiei locale. Anuntul facut de Gabriela Firea

Ruperea Coalitiei creaza haos si la nivelul administratiei locale. in mai multe orase, nu se stie deocamdata daca administratia PSD va mai fi sprijinita de alesii locali ALDE, fie ca este vorba despre.

Kelemen Hunor spune ca UDMR va vota motiunea de cenzura si ca de data aceasta are sanse sa treaca

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca UDMR asteapta sa fie depusa motiunea de cenzura anuntata de PNL, iar Uniunea se va comporta la fel ca la motiunea precedenta, pe care a votat-o. Kelemen e de parere ca de aceasta data sunt sanse ca motiunea sa treaca, relateaza Mediafax.

Kelemen Hunor: UDMR nu va sustine si nu va intra intr-un guvern minoritar

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declaratca partidul pe care il conduce nu va sustine un guvern minoritar si nu va accepta sa intre la guvernare, in contextul ruperii alianteidintre PSD si.

Kelemen Hunor: UDMR nu va sustine un Guvern minoritar

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat pentru RFI ca formatiunea pe care o conduce nu va susti.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa decizia PSD pentru prezidentiale: Treaba lor... Eu voi candida din partea romanilor liberi

Liviu Plesoianu a avut o prima reactie dupa ce PSD a desemnat-o pe Viorica Dancila candidatul partidului pentru alegerile prezidentiale. Plesoianu Partidul CEX si sforarii de SERVICIU au candidata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )