Libnet.ro
UNICEF

20:15

Kevin Costner, totul despre drama care i-a marcat viata: Mi-a luat mult pana sa mai spun Te iubesc! Cum arata actorul la 65 de ani

Adevărul Adevărul,
Kevin Costner, totul despre drama care i-a marcat viata: Mi-a luat mult pana sa mai spun Te iubesc! Cum arata actorul la 65 de ani

Kevin Costner nu poate uita nici acum divortul si efectul pe care l-a avut asupra sa. Dupa 16 ani de casatorie, in 1994, actorul si sotia sa de atunci, Cindy Silva, si-au incheiat casnicia in ceea ce este acum cunoscut drept unul dintre cele mai scumpe divorturi de la Hollywood. continuă pe Adevărul

Adriana Bahmuteanu, despre copilul care i-a murit dupa nastere: Asta s-a intamplat!

Pentru prima data, Adriana Bahmuteanu a vorbit despre copilul pe care l-a pierdut la doar trei saptamani de la nastere. Declaratiile vedetei sunt de-a dreptul impresionante! Adriana Bahmuteanu si drama pierderii unui copil La 11 ani de la tragicul eveniment, fosta sotie a lui Prigoana a avut curajul sa vorbeasca despre pierderea suferita in 2009.

Totul despre adversarele echipelor romanesti din cupele europene! Cine ii face sa tremure pe Becali, Rotaru, Varga si Iftime

Cele patru reprezentante ale Romaniei in cupele europene si-au aflat luni primele adversare din preliminarii. Pentru CFR Cluj se anunta misiunea cea mai grea. Ardelenii stiu deja si echipa pe care ar urma sa o intalneasca in turul 2 preliminar. Este vorba de Dinamo Zagreb, o obisnuita a grupelor europene. Pentru a ajunge la croati, .

Simona Halep, despre nunta care a innebunit Romania. Raspunsul vehement al sportivei noastre

Simona Halep este in aceasta perioada la Praga, unde s-a calificat in turul 2 al turneului WTA International. A invins-o pe Polona Hercog, iar joi o va infrunta pe Barbora Krejcikova, pentru un loc in sferturile de finala. Echipa Simonei Halep pregateste partida contra jucatoarei din Cehia, dar are timp si pentru precizari de PR.

Raed Arafat, avertisment crunt despre pericolul care ii pandeste pe romani: Va recomand sa aveti mare grija!

Seful DSU, Raed Arafat, trage un semnal de alarma vizavi de pericolul reprezentat de sursele care vor sa dezinformeze si sa instige la nerespectarea masurilor de siguranta impotriva raspandirii COVID-19. in urma cu putin timp, medicul a transmis un mesaj pe Facebook prin care avertizeaza cetatenii sa se fereasca de acele persoane care raspandesc minciuni.

Cum sa aveti sprancene perfecte cu aspect natural! Totul despre tehnica microblading

Ela Craciun a prezentat in cadrul emsiunii Numai de bine o tehnica de stilizare a sprancenelor despre care sigur ati auzit - microblading. Ana Maria Plesoiu foloseste un stilou steril care are la capatul lui intre 12 si 15 ace fine pentru a crea sprancene de invidiat. Efectul este unul natural, insa, nu este permanent.

Nelu Tataru, totul despre starea de alerta prelungita: in septembrie, putem depasi 2.800 de cazuri COVID pe zi

Romania ar putea ajunge in luna septembrie sa depasesca prognoza INSP, de 2. 800 de cazuri de coronavirus zilnic, a atras atentia ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, joi, vorbind si despre posibila prelungire a starii de alerta.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2974 seconds )