Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, despre nunta care a innebunit Romania. Raspunsul vehement al sportivei noastre

Playtech Playtech,
Simona Halep, despre nunta care a innebunit Romania. Raspunsul vehement al sportivei noastre

Simona Halep este in aceasta perioada la Praga, unde s-a calificat in turul 2 al turneului WTA International. A invins-o pe Polona Hercog, iar joi o va infrunta pe Barbora Krejcikova, pentru un loc in sferturile de finala. Echipa Simonei Halep pregateste partida contra jucatoarei din Cehia, dar are timp si pentru precizari de PR. continuă pe Playtech

Simona Halep, luata la ochi de presa din SUA. Ce au scris jurnalistii americani despre sportiva noastra

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, in competitia de categorie International de la Praga. Romanca este favorita numarul unu si o va infrunta pe Polona Hercog in runda inaugurala. De asemenea, Simo a decis sa joace si in proba de dublu. Va face pereche cu o fosta campioana de Grand Slam, Barbora Strycova.

Simona Halep, incerta pentru participarea la US Open: Nu vreau sa ma stresez

Jucatoarea Simona Halep a vorbit inca o data despre conditiile pe care le vrea indeplinite pentru a merge sa joace la US Open, turneul de Mare Slem programat la finalul acestei luni in New York.

Simona Halep, inapoi pe terenul de tenis. Prima declaratie a sportivei dupa intoarcerea in circuit

La sfarsitul lunii iulie, Simona Halep, numarul 2 mondial, a decis sa se retraga de la turneul Palermo Ladies Open, in contextul cresterii numarului de cazuri de COVID-19 in Romania. Acum, tenismena este.

Ce a facut Simona Halep in prima zi a turneului de la Praga! Revenirea nu a fost usoara

Dupa ce a decis sa nu participe la turneul de la Palermo din cauza coronavirusului, Simona Halep si-a facut curaj pentru cel de la Praga, unde este favorita numarul 1 si principala vedeta a competitiei. Sportiva din Romania a anuntat ca va participa atat la simplu, cat si la dublu.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2; Laura Ioana Paar a intrat in TOP 200

La cinci luni distanta, WTA-ul a publicat pe site-ul oficial clasamentul mondial actualizat, iar Simona Halep se mentine pe locul al doilea. Romania are 11 jucatoare in TOP 200, ultima intrata fiind Laura Ioana Paar 199).

Video. Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). A fost o partida care s-a intins pe mai bine de doua ore si jumatate. Dupa sase luni de pauza, ambele jucatoare au avut multe momente in care au insirat erorile nefortate. Dar .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Suma care pare ridicola pentru averea romancei

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la capatul unui meci maraton. A fost o victorie care vine dupa sase luni de pauza, dar si dupa sase mingi ratate. O combinatie care a contribuit cu siguranta la cresterea moralului jucatoarei .

Cand joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. S-a stabilit ora de start

UPDATE, ora 18:07 Partida dintre Simona Halep si Barbora Krejcikova, din turul 2 de la Praga, se va juca joi, dupa ora 15:00. Doua partide sunt programate, incepand cu ora 12:00, inaintea celei pe care o disputa Simona. Eugenie Bouchard si Tamara Zidansek, iar apoi Magdalena Frech Arantxa Rus. Simona Halep s-a calificat .

Ce a nemultumit-o pe Simona Halep dupa prima victorie dupa sase luni: Nu am terminat deloc bine

Simona Halep a obtinut calificarea in turul 2 la Praga, dupa victoria in fata Polonei Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost un meci maraton, in care romanca a ratat nu mai putin de sase mingi de meci. Chiar acest lucru a nemultumit-o, asa cum a declarat la final. Totusi, Halep a reusit sa isi .

Simona Halep Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6, turul 1 la WTA Praga. Victorie pentru Halep, dupa sase mingi de meci ratate

UPDATE, ora 17:20 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Praga, dupa o victorie muncita cu Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. Simona a ratat sase mingi de meci, dar s-a concentrat in cele din urma pentru a obtine calificarea. Simona se impune in tiebreak si merge in turul 2. Hercog .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )