Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: 75% din persoanele infectate cu coronavirus au simptome foarte usoare sau deloc 19 persoane s-au vindecat

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: 75% din persoanele infectate cu coronavirus au simptome foarte usoare sau deloc 19 persoane s-au vindecat

Trei sferturi dintre cei 184 de romani infectati cu noul coronavirus fie nu au simptome deloc, fie au simptome foarte usoare, iar 19 persoane s-au vindecat, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, la inceputul videoconferintei cu premierul Orban si cu ministrii implicati in gestionarea epidemiei COVID 19. continuă pe Hotnews

Iohannis, bilant pentru Romania:75% dintre persoanele confirmate fie nu au simptome deloc, fie au simptome foarte usoare. Avem trei cazuri mai complicate

La sedinta cu Guvernul purtata prin videoconferinta, presedintele Klaus Iohannis a prezentat o statisicta privind cazurile din Romania depistate pozitiv cu coronavirus.

Presedintele Iohannis a semnat decretul! Decizia cruciala pentru sute de mii de romani. Ce parinti vor primi 75% din salariu

Vesti bune pentru parintii care nu au aveau cu cine sa-si lase copiii, dupa inchiderea scolilor! Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat sambata Legea privind acordarea unor zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant. Presedintele Iohannis a semnat decretul care acorda zile libere parintilor atunci cand sunt suspendate .

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis anunta decretarea starii de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare (VIDEO)

Klaus Iohannis a anuntat decretarea starii de urgenta in Romania la inceputulsaptamanii viitoare in contextul amplificarii crizei generate de noul coronavirus. Noul guvern si cu mine ne.

Klaus Iohannis, mesaj special pentru medici: Suntem recunoscatori pentru munca pe care o depuneti in mod neobosit!

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de multumire la adresa medicilor care se afla in linia intai in lupta impotriva raspandirii noului coronavirus in Romania.

Presedintele Iohannis decreteaza stare de urgenta de luni, din cauza epidemiei coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, decret privind stocurile de urgenta medicala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat marti, 17 martie a. c. , decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 112020 privind stocurile de urgenta.

OFICIAL: Iohannis a instituit STAREA DE URGENTA. Se plafoneaza preturile medicamentelor, carburantilor si utilitatilor. Poate fi interzisa gradual circulatia rutiera si aeriana. Pot fi inchise granitele (VIDEO)

UPDATE: Starea de urgenta a intrat in vigoare in Romania dupa ce Decretul presedintelui Klaus Iohannis a fost publicat in Monitorul Oficial. Vezi AICI ce contine Decretul semnat de Iohannis privind.

Klaus Iohannis a decretat stare de urgenta pentru 30 de zile: Daca va fi nevoie, se pot plafona preturile la medicamente si alimente de baza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat masurile impuse tuturor romanilor, dupa ce a decretat starea de urgenta in Romania pentru urmatoarele 30 de zile.

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de astazi

ACTUALIZARE - 15:05 - Klaus Iohannis: incepand de astazi se instituie starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei, pe o perioada de 30 de zile. Oricat de greu ar fi sa ne adaptam limitarilor impuse, aceasta este singura cale prin care salvam vietile celor dragi noua. --- Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de astazi.

Klaus Iohannis, masurile punctuale stabilite pentru starea de urgenta. Ce nu ai voie sa faci acum

Klaus Iohannis face declaratii de presa la momentul acesta in contextul starii de urgenta oficializata incepand de azi, 16 martie. Care sunt punctual conditiile pe care trebuie sa le ia la cunostinta romanii? UPDATE: Decretul care prevede starea de urgenta in Romania a a fost publicat in Monitorul Oficial. Din acest moment, tara se afla .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )