Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, masurile punctuale stabilite pentru starea de urgenta. Ce nu ai voie sa faci acum

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, masurile punctuale stabilite pentru starea de urgenta. Ce nu ai voie sa faci acum

Klaus Iohannis face declaratii de presa la momentul acesta in contextul starii de urgenta oficializata incepand de azi, 16 martie. Care sunt punctual conditiile pe care trebuie sa le ia la cunostinta romanii? UPDATE: Decretul care prevede starea de urgenta in Romania a a fost publicat in Monitorul Oficial. Din acest moment, tara se afla . continuă pe Playtech

Ce urmeaza dupa decretul pentru starea de urgenta. Ce se intampla daca Parlamentul nu se intruneste

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru starea de urgenta, care a intrat in vigoare imediat. in termen de cinci zile, seful statului trebuie sa ceara incuviintarea Parlamentului. Daca Legislativul respinge masurile de forta, Iohannis trebuie sa anuleze decretul. Daca Parlamentul nu se intuneste, masurile propuse de Iohannis raman in vigoare timp de 30 de zile. Senatorii si deputatii vor vota online.

Surse: Votul pentru starea de urgenta va avea loc online, intr-un sistem inedit

Decretul presedintelui Klaus Iohannis privind starea de urgenta trebuie aprobat sau respins de Parlament in 5 zile, insa legislativul si-a suspendat activitatea din cauza epidemiei de coronavirus. Teoretic, senatorii si deputatii ar putea vota de acasa, online, dar STS are nevoie de 3- 4 zile pentru a instala sistemul de vot electonic.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis anunta decretarea starii de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare (VIDEO)

Klaus Iohannis a anuntat decretarea starii de urgenta in Romania la inceputulsaptamanii viitoare in contextul amplificarii crizei generate de noul coronavirus. Noul guvern si cu mine ne.

KLAUS IOHANNIS: L-am desemnat pe Ludovic Orban premier

ACTUALIZARE - Deputatul European, Corina Cretu sustine ca Presedintele Pro Romania i-a propus lui Klaus Iohannis un alt nume pentru functia de premier. --- *ACTUALIZARE - in urma consultarilor, Klaus Iohannis a declarat ca singura propunere de premier pe care a primit-o este Ludovic Orban, desemnandu-l in functia de prim-ministru. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, avand in vedere situatia speciala generata de coronavirus si datorita masurilor, chiar daca mai drastice, dar luate la timp de catre guvernul Orban, acesta il desemneaza tot pe Ludovic Orban in functia de prim-ministru.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care parintii primesc zile libere pentru supravegherea copiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privindacordarea unor zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant din cauza coronavirusului.

Klaus Iohannis a decretat stare de urgenta pentru 30 de zile: Daca va fi nevoie, se pot plafona preturile la medicamente si alimente de baza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat masurile impuse tuturor romanilor, dupa ce a decretat starea de urgenta in Romania pentru urmatoarele 30 de zile.

Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis

Presedintele a facut recent o noua declaratie, in ceea ce priveste epidemia cu noul Covid-19. Ce trebuie sa faca romanii in aceasta situatie de criza? Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis Presedintele Romaniei, a anuntat astazi 14 martie 2020, ca Romania va intra in starea de .

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de astazi

ACTUALIZARE - 15:05 - Klaus Iohannis: incepand de astazi se instituie starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei, pe o perioada de 30 de zile. Oricat de greu ar fi sa ne adaptam limitarilor impuse, aceasta este singura cale prin care salvam vietile celor dragi noua. --- Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de astazi.

VIDEO Stare de urgenta in Romania. Klaus Iohannis, declaratie de presa: Daca va fi nevoie, se pot plafona preturile la medicamente, alimente de stricta necesitate, servicii de utilitate publica

Preturile la medicamente, alimente de stricta necesitate servicii de utilitate publica vor putea fi plafonate, daca va fi nevoie, pe perioada starii de necesitate, a anuntat luni presedintele Klaus Iohannis, care a prezentat principalele prevederi ale decretului semnat de seful statului. Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial.

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de saptamana viitoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )