Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis, absent de la receptia de Ziua Frantei de la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, absent de la receptia de Ziua Frantei de la Bucuresti

Premierul Viorica Dancila va participa astazi la receptia organizata cu prilejul Zilei Nationale a Republicii Franceze la Ambasada Frantei. De la eveniment lipseste insa Klaus Iohannis. Printre invitati. continuă pe Antena3

Aparitie-surpriza. Cum s-a imbracat sotia lui Dan Barna la receptia de Ziua Frantei

Aparitie-supriza, vineri, la receptia oficiala de 14 iulie - Ziua Nationala a Republicii Franceze, care a avut loc la resedinta ambasadorului francez. Liderul USR, Dan Barna, a venit insotit de sotia sa,.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU GUVERN: Remanierea, doar cu consultarea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca a discutat cu premierul Viorica Dancila des-pre nominalizarea lui Ioan Mircea Pascu pentru functia de comisar european interimar pentru politica regionala. Functia respectiva a ramas vacanta, pana la 1 noiembrie 2019, cand isi va intra in atributii noua componenta a Comisiei Europene, dupa ce titulara portofoliului, Corina Cretu, a demisionat, in urma alegerii ei, in 26 mai, in functia de deputat in Parlamentul European.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Chestorul de politie vizat in cazul pedofilului din Bucuresti, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de eliberare din functie a chestorului Marius Voicu, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Este vorba despre chestorul vizat in cazul.

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

Klaus Iohannis recunoaste ca pensiile romanilor sunt prea mici. Ce a discutat cu Viorica Dancila pe aceasta tema

Klaus Iohannis a afirmat astazi ca pensiile romanilor sunt prea mici. De asemenea, a explicat de ce a promulgat legea pensiilor, dar a si marturisit ca a fost asigurat de Dancila ca sunt bani pentru majorarea indemnizatiilor. Klaus Iohannis afirma ca pensiile romanilor sunt prea mici Presedintele Romaniei a explicat astazi, 10 iulie, ca indemnizatiile .

KLAUS IOHANNIS: Raportul GRECO - cartonas rosu pentru PSD-ALDE

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va avea actiuni comune cu PNL, al carui candidat va fi la alegerile din toamna, urmand sa aiba o abordare de campanie asa cum se asteapta romanii. ---- * ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici.

KLAUS IOHANNIS: Kovesi, sanse mari pentru sefia Parchetului European

Klaus Iohannis crede ca Laura Codruta Kovesi, fostul procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, are sanse bune sa fie numita procuror-sef al Parchetului European, dar ca acest lucru nu este garantat.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii administratiei publice locale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si comple.

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului o lege spre reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri, Parlamentului, spre reexaminare, actul normativ care modifica Legea fondului funciar nr. 181991, invocand o formulare din textul documentului. Seful statului.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Un fost ministru a fost numit ambasador in Belgia

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Andreea Pastarnac, fost ministrupentru Romanii de pretutindeni, va fi numita ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Belgiei, cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )