Libnet.ro
UNICEF

12:01

Delegatiile cu care se va consulta, luni, Klaus Iohannis. Membrii desemnati de PNL, USR-PLUS, AUR si PSD

B1 B1,
Delegatiile cu care se va consulta, luni, Klaus Iohannis. Membrii desemnati de PNL, USR-PLUS, AUR si PSD

Partidul AUR si-a desemnat delegatii care vormerge luni, la Palatul Cotroceni, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pentru desemnarea viitorului premier. Cine va participa luni la. continuă pe B1

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari luni. Programul discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis a invitat la Palatul Cotroceni liderii partidelor reprezentate in Parlament, pentru consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru. Consultarile vor.

Reusita istorica pentru Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul diminetii

La inceputul acestei luni UE anunta ca sapte orase concureaza pentru a gazdui noul centru cibernetic al UE. Este vorba de Centrul European de Securitate Cibernetica. Noul centru va gestiona miliarde din fondurile UE pentru cercetarea securitatii cibernetice. Centrul European de Securitate Cibernetica, la Bucuresti in cursa pentru Centrul European de Securitate Cibernetica au concurat .

KLAUS IOHANNIS: Este imperativ sa ne asiguram ca efectele schimbarilor climatice nu se multiplica pana la a afecta dramatic viata si sanatatea

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca este imperativ sa ne asiguram ca efectele schimbarilor climatice nu devin mai accentuate si nu se multiplica pana la a afecta dramatic viata si sanatatea noastra, intr-un un mesaj transmis cu ocazia aniversarii a cinci ani de la incheierea Acordului de la Paris privind schimbarile climatice.

Ion Cristoiu: Ca raspuns la sfidarea din partea PNL, isi va infiinta Klaus Iohannis propriul partid?

Ion Cristoiu este de parere ca PNL l-a sfidat pe Klaus Iohannis prin propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier. Surse politice spun insa ca intre PNL-ul condus de Ludovic Orban si Klaus Iohannis divortul s-a produs.

Klaus Iohannis, dupa deblocarea pachetului financiar european: Romania, pregatita sa foloseasca aceste fonduri pentru reforme si investitii in sectoare cheie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, joi seara, in contextul in care liderii europeni au deblocat pachetul financiar in valoare de 1. 800 de miliarde de euro pentru sustinerea redresarii economice di.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Omului: Respectul pentru drepturile fundamentale ramane parte din crezul meu. Este nevoie ca, in viitor, actiunea statului sa consolideze aceasta directie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat joi, de Ziua Internationala a Drepturilor Omului, ca aceasta zi este un prilej de reflectie asupra rolului pe care fiecare cetatean il poate avea in.

SURSE: Klaus Iohannis discuta, la Cotroceni, cu liderii PNL, USR-PLUS si UDMR despre viitoarea coalitie guvernamentala

Presedintele Klaus Iohannis are, joi dimineata, o intalnire cu liderii partidelor care ar urma sa formeze majoritatea parlamentara. Liderul PNL, Ludovic Orban, sefii Aliantei USR-PLUS, Dan Barna si Dacian.

Reuniunea Consiliului European: Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la intalnirea liderilor UE de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, care are loc la Bruxelles. Despre summit-ul din capitala Belgiei, seful statului a discutat, in urma cu doua zile, la.

Klaus Iohannis: impreuna putem trece peste aceasta provocare actuala a schimbarilor climatice!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj mesaj cu ocazia aniversarii a cinci ani de la inche.

Klaus Iohannis: Efectele schimbarilor climatice nu tin cont de granite statale, ne privesc direct si de aceea trebuie sa fim cu totii implicati pentru a le putea limita

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia implinirii a cinci ani de la incheierea Acordului de la Paris privind schimbarile climatice, tinta acordului fiind aceea de a limita.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )