Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Klaus Iohannis, la sedinta de Guvern: Prezenta presedintelui nu poate fi nici ngradita, nici limitata n timp / Dancila: Sedinta va avea doua etape / Presedintele a plecat la finalul primei parti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis, la sedinta de Guvern: Prezenta presedintelui nu poate fi nici ngradita, nici limitata n timp / Dancila: Sedinta va avea doua etape / Presedintele a plecat la finalul primei parti

La masa Guvernului alaturi de premier, presedintele Iohannis a avertizat ca prezenta sa nu poate fi nici ingradita, nici limitata in timp, cerandu-le insa ministrilor sa interpreteze participarea sa la discutii in cheia unei colaborari obligatorii, in contextul preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE. Cu toate acestea, premierul a anuntat ca sedinta de Guvern se va desfasura in doua etape, prima referitoare la aparare, politica externa si ordinea publica, iar a doua referitoare la actele normative din domeniul economic. Seful statului a plecat dupa prima parte. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Klaus Iohannis prezideaza sedinta de Guvern: Prezenta presedintelui nu poate fi nici ngradita, nici limitata n timp / Dancila: Sedinta va avea doua etape

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, la inceputul sedintei de guvern, ca prezenta sa nu poate fi nici ingradita, nici limitata in timp, cerandu-le insa ministrilor sa interpreteze participarea sa la discutii in cheia unei colaborari obligatorii, in contextul preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE.

Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern: Prezenta Presedintelui nu poate fi ingradita sau limitata

Presedintele Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern. Vom reveni cu amanunte.

SONDAJ. Credeti ca s-a facut de ras presedintele Klaus Iohannis la sedinta de Guvern?

Presedintele Klaus Iohannis s-a facut de ras joi participand la sedinta de Guvern. Nu avea ce sa caute acolo, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Klaus Iohannis, invitat voalat sa plece din sedinta.

Cum a incearcat Viorica Dancila sa-l dea afara pe Klaus Iohannis de la sedinta de Guvern

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a plecat de la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, joi, la Palatul Victoria, pentru a participa la sedinta de Guvern, asa cum a anuntat, de.

VIDEO Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de guvern / Despre OUG pe amnistie si gratiere: Ar fi o eroare foarte grava

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Viena, ca a constatat din partea premierului Viorica Dancila o dorinta de colaborare astfel incat va participa la sedintele de guvern.

Iordache: Si ce daca Iohannis participa la sedinta de guvern? isi ia notite si cu asta basta!

Social-democratul Florin Alta intrebare Iordache a declarat ca prezenta presedintelui Klaus Iohannis la sedintele de Guvern nu-i va impiedica pe ministri sa adopte ce acte doresc. Si ce daca.

Klaus Iohannis a ajuns la Guvern. Presedintele va participa la sedinta ministrilor (VIDEO)

UPDATE: Iohannisare o discutie cuDancila, in biroul acesteia de la Guvernul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a ajuns joi, in jurul orei 15. 05, la Palatul Victoria, pentru a lua parte.

IOHANNIS, intrebat daca va merge la TOATE sedintele de Guvern: SIGUR! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va merge la toate sedintele de Guvern. Iohannis a criticat in repetate randuri planul guvernantilor privind o OUG pe amnistie si gratiere, iar noile masuri anuntate i.

Zi cruciala la CCR. Se discuta conflictul dintre Guvern si Klaus Iohannis pe tema remanierilor

Curtea Constitutionala va transa miercuri razboiul dintre Klaus Iohannis si Guvern pe tema numirii ministrilor. in fata judecatorilor au fost Toni Grebladin partea Guvernului, si un consilier.

Klaus Iohannis, prima reactie la discursul presedintelui PSD: Memoria martirilor Revolutiei este intinata de infractori precum Liviu Dragnea

Klaus Iohannis reactioneaza dur la discursul de duminica al lui Liviu Dragnea, de la Consiliul National al PSD, acolo unde presedintele social-democratilor a cerut punerea sub acuzare a sefului statului pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )