Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis anunta ca statul roman face toate eforturile pentru a depasi criza de COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis anunta ca statul roman face toate eforturile pentru a depasi criza de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca statul roman face toate eforturile pentru a depasi criza provocata de coronavirus, dand asigurari ca autoritatile vor lua masuri mai dure cand va fi nevoie si subliniind ca va veni un nou pachet de masuri economice. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Va trebui sa luam in continuare masuri severe. Protejati-va pe voi si pe cei dragi, pastrati distanta!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj in care anunta ca, pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, vor fi luate in continuare masuri severe la nivelul intregii tari.

Klaus Iohannis, apel catre pensionari: Nu va expuneti inutil la un risc urias!

Klaus Iohannis a facut declaratii de la Palatul Cotroceni. Presedintele face un apel la pensionari si ii roaga sa nu iasa din casa.

Statul roman deconteaza carantina: cati bani plateste pentru cazare, dar pentru mancare

O noua hotarare a guvernului roman defineste foarte bine costurile pe care le deconteaza autoritatile pentru o zi de carantina. Valorile sunt departe de a fi generoase. Oficialii guvernamentali au definit pe parcursul zilei de ieri sumele alocate cheltuielilor cu persoanele aflate in carantina. Acestea sunt de 230 de lei in cazul in care trebuie .

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

Klaus Iohannis: Nu ne vom opri si vom lua masuri chiar mai dure in momentul cand vor deveni absolut obligatorii

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat luni ca autoritatile vor lua masuri si mai dure in cazul in care se vor dovedi necesare pentru stoparea raspandirii pandemiei de coronavirus.

Klaus Iohannis: Dragi pensionari, nu va expuneti inutil unui risc urias A incerca sa castigi capital politic in aceste clipe denota un cinism infiorator si o lipsa de responsabilitate de neimaginat (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un apel catre toti cetatenii romani, indemnandu-i sa respecte cu strictete recomandarile si masurile impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii.

Klaus Iohannis, apel catre pensionari: Nu va expuneti inutil unui risc urias

Presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi, de la ora 14. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: Ne aflam in plin razboi! Trebuie sa fim uniti! VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video catre populatie si arata ca in aceasta perioad.

VIDEO Klaus Iohannis: Pentru a ne proteja am luat si va trebui sa luam in continuare masuri severe Conteaza enorm ca fiecare sa respecte regulile impuse de autoritati

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj video transmis vineri, ca este vital sa limitam raspandirea acestui virus extrem de periculos, el aratand ca pentru a ne proteja au fost luate si trebuie sa fie luate in continuare masuri severe.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )