Libnet.ro
UNICEF

17:16

Statul roman deconteaza carantina: cati bani plateste pentru cazare, dar pentru mancare

Playtech Playtech,
Statul roman deconteaza carantina: cati bani plateste pentru cazare, dar pentru mancare

O noua hotarare a guvernului roman defineste foarte bine costurile pe care le deconteaza autoritatile pentru o zi de carantina. Valorile sunt departe de a fi generoase. Oficialii guvernamentali au definit pe parcursul zilei de ieri sumele alocate cheltuielilor cu persoanele aflate in carantina. Acestea sunt de 230 de lei in cazul in care trebuie . continuă pe Playtech

Cati bani ar primi salariu Raed Arafat. Este omul-cheie din Romania, in aceste zile

Cati bani ar primi salariu binecunoscutul medic roman de origine palestiniana Raed Arafat, omul-cheie din aceste zile, in Romania. Cati bani ar primi Raed Arafat? Pe 23 august 2007, premierul de atunci al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, l-a numit subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice. Din cauza unor conflicte politice cauzate de criticile pe .

Cati bani costa un test rapid pentru COVID 19. Unde se produc masiv aceste teste

Extista un test care poate linisti apele in aceste zile crunte si pline de panica pe care le traim. Este vorba despre un test care confirma sau infirma daca ai fost infectat cu COVID-19. Cat costa un astfel de test si unde se produc masiv? Cat costa un test rapid pentru COVID-19 Populatia trece prin .

Simona Halep doneaza pentru echipamente medicale. Cati bani va oferi

Atunci cand oamenii sunt in situatii grele, sunt cele mai bune momente ca sa-si arate compasiunea si suportul pentru cei din jur. Printre acestia se numara si sportiva romanca, Simona Halep. Simona Halep doneaza pentru echipamente medicale in aceasta dimineata, pe contul sau de facebook, Simona Halep a decis sa anunte ca va dona o .

Cati bani a scos acum din cont Bobita din Las Fierbinti, de teama crizei. Adrian Vancica l-a dat de gol pe Bobonete

Astazi e ziua lui Adrain Vancica si si-a sarbatorit ziua de nastere acasa, cu prietenii virtuali. Actorul care il interpreteaza pe Celentano in Las Fierbinti a amplinit frumoasa varsta de 43 de ani. Cati bani a scos acum din cont Bobita din Las Fierbinti, de teama crizei Unul dintre cei care au tinut sa-i faca .

Cat a ajuns sa coste un kilogram de cartofi. Iata cati bani cer comerciantii

Starea de urgenta in care se afla Romania, din cauza crizei coronavirusului a scumpit preturile in magazine si hipermarketuri. Jurnalista Ionela Arcanu a postat pe pagina de Facebook o imagine mai mult decat graitoare. Un kilogram de cartofi a ajuns sa coste mult, dar acesta este cazul mai multor produse alimentare. Cat a ajuns sa .

CATI BANI primesc parintii care au dreptul sa stea acasa cu copiii pe timpul crizei provocate de coronavirus

Parintii care vor sta acasa pentru a-si supraveghea copiii cat timp scolile sunt inchide din cauza pandemiei de coronavirus vor fi platiti cu 75% din salariul de baza, dar nu mai mult de 75% din castigul.

O femeie sfasiata de urs a dat in judecata statul roman si cere daune de 40.000 de euro

O femeie atacata de un urs in munti a cerut statului roman daune de peste 40. 000 de euro, pentru suferintele prin care a trecut.

Statul roman are doua scenarii pregatite. Nelu Tataru: in scenariul rau vor fi 10.000 de imbolnaviri!

Romania ar putea ajunge pana la 10. 000 de persoane infectate cu noul coronavirus, spune secretarul de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, Nelu Tataru, care a anuntat ca autoritatile se pregatesc pentru mai multe scenarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )