Libnet.ro
UNICEF

10:30

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta urgenta la Cotroceni, cu privire la masurile de gestionare a pandemiei

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta urgenta la Cotroceni, cu privire la masurile de gestionare a pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19. continuă pe Antena3

Sedinta la Cotroceni: Presedintele Klaus Iohannis discuta cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului despre raspunsul la criza sanitara COVID-19 Lista completa a participantilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, are o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19, marti, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban,.

Presedintele Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 18, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o conferinta de presa, marti, ora 18, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va raspunde la intrebarile presei in ziua in care au fost an.

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Maia Sandu: Romania ramane alaturi de Republica Moldova in eforturile sale de modernizare, democratizare si apropiere de UE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Cat despre cetatenii de peste Prut, spune seful statului, ei au al.

Carmen Iohannis, aparitie neasteptata la Sibiu, la biserica. Prima Doamna a fost insotita de presedintele Klaus Iohannis

Foarte rar o vedem in public pe Prima Doamna a Romaniei. Carmen Iohannis a aparut in mod neasteptat la biserica, duminica, 15 noiembrie, la bratul presedintelui. Klaus Iohannis a mers la Sibiu pentru a fi alaturi de sotia sa.

Klaus Iohannis - o noua sedinta cu membri ai Guvernului si specialisti privind gestionarea pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea astazi o noua sedinta cu membri ai Guvernului si specialisti pentru evaluarea si prezentarea masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19.

KLAUS IOHANNIS A GASIT TAPUL ISPASITOR: PSD, vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt

PSD si baronii rosii sunt vinovatii morali pentru tragedia de sambata trecuta de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, in care si-au pierdut viata, in urma unui incendiu, 10 pacienti de Covid-19 internati la ATI, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul conferintei de presa saptamanale tinuta la Palatul Cotroceni.

KLAUS IOHANNIS: Economia isi revine treptat si avem perspectiva unei cresteri consolidate in anii urmatori

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj in debutul evenimentului Topul National al Firmelor 2020 in care a vorbit despre perioada dificila pentru mediul economic, dar si pentru intreaga societate, din cauza pandemiei de coronavirus. Stiu ca ati depus eforturi consistente pentru a va mentine angajatii sanatosi si afacerile functionale, le-a transmis seful statului antreprenorilor, afirmand ca economia isi revine treptat si avem perspectiva unei cresteri consolidate in anii urmatori.

KLAUS IOHANNIS O FELICITA PE MAIA SANDU: Romania va ramane alaturi de Republica Moldova in eforturile de apropiere de UE

Presedintele Klaus Iohannis o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA SPITALUL PIATRA NEAMT: Acest accident groaznic ne arata de ce e absolut necesara reforma profunda a sistemului de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis considera ca foarte important acum sa se afle foarte rapid cum a fost posibil un incendiu precuk cel de la Spitalul Judetean Piatra Neamt soldat cu moartea a zece pacienti de la ATI, iar in opini asa, acest accident arata de ce e absolut necesara reforma profunda a sistemului de sanatate publica, transmite News. ro.

Klaus Iohannis, o noua sedinta de evaluare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, marti, o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19. Sedinta va avea loc la Palatul Cotroceni si participa premierul, mai multi ministri, dar si reprezentanti ai sistemului medical si de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )