Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS: Avem 3065 de paturi ATI pentru toti pacientii, la nivel national

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Avem 3065 de paturi ATI pentru toti pacientii, la nivel national

Capacitatea sectiilor de Terapie Intensiva este in continua crestere, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii si cu experti din domeniul medical. continuă pe Ziarul Bursa

Spitalul Judetean Timisoara va avea o unitate modulara cu paturi ATI pentru cazurile COVID-19, anunta managerul unitatii

Spitalul Judetean din Timisoara va avea in structura, in curand, o unitate modulara complet dotata, inclusiv cu paturi de terapie intensiva, pentru diagnosticul si tratamentul pacientilor cu COVID-19, a anuntat, sambata seara, managerul unitatii medicale, Raul Patrascu, conform Agerpres.

Klaus Iohannis: Pandemia nu se raspandeste matematic, ci prin contact de la persoana la persoana. Avem de-a face cu o provocare si in zona de preventie, dar si in zona spitaliceasca

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri seara, in timpul unei conferinte de presa despre discrepantele care apar intre cifrele raportate zilnic de institutiile publicein ceea ce priveste pandemia de.

Presedintele Klaus Iohannis: Lupta cu virusul se desfasoara pe doua fronturi in zona de preventie si in spitale Avem 3.065 de paturi de Terapie Intensiva pentru toti pacientii si 2.252 de ventilatoare mecanice (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o serie de precizari, marti, la capatul discutiei cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, si mai multi experti, care i-au prezentat o analiza a resurselor din.

Klaus Iohannis: Militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut

Klaus Iohannis le-a multumit militarilor pentru modul exemplar in care s-au implicat in masurile pen.

VIDEO Klaus Iohannis: Situatia epidemiologica se agraveaza Ne asteapta o perioada foarte dificila Bucurestiul, inca 123 de paturi ATI in maxim zece zile

Romania are in prezent 3. 065 paturi de terapie intensiva, pentru pacienti Covid si non-Covid, 2. 252 de ventilatoare mecanice, 2. 756 monitoare la care se adauga 5 unitati ATI mobile, doua spitale modulare si un modul ATI cu un total de 169 de paturi, a afirmat marti seara presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat insa ca pentru a stopa raspandirea nu sunt suficiente masurile luate de autoritati ci este nevoie si de implicarea oamenilor.

Criza paturilor ATI pentru pacientii cu COVID-19, la Iasi: Nu va primim. Este dramatic. Nu avem locuri

Este dramatic, dar nu sunt locuri, nu avem. Acesta este raspunsul pe care il primesc de la spitalele din Iasi medicii din judetele invecinate care cauta cu disperare un pat liber ATI pentru pacienti cu COVID-19 in stare grava, scrie Ziarul de Iasi. Am apelat la toate spitalele din Botosani, Bacau, Piatra Neamt, Vaslui si Iasi. La toate spitalele din Iasi. Peste tot ni s-a spus ca nu au niciun loc liber, a spus Alexandru Calancea, managerul Spitalului Judetean Suceava, care are doar cinci paturi de terapie intensiva.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Armatei Romane: Avem o armata moderna si bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca armata romana ramane, pentru poporul roman, acelasi reper moral si a precizat ca implicarea militarilor in lupta cu COVID-19a fost exemplara.

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

Klaus Iohannis: Sarbatorile de iarna din 2020, diferite fata de alti ani. Cu siguranta, vor fi restrictii. Cred ca anul acesta ne vom intoarce la ce inseamna Craciunul, sarbatoarea in si cu familia (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost intrebat in timpul conferintei de presa de miercuri daca ia in calcul sa decreteze stare de urgenta pentru perioada sarbatorilor de iarna, astfel incat sa.

KLAUS IOHANNIS: Din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare si impreuna cu el cauta solutii pentru limitarea raspandirii virusului. Cum credeti ca ar fi fost cu o guvernare PSD, daca conducerea PSD-ului nu respecta cele mai elementare norme, a afirmat seful statului, referindu-se la prezenta lui Marcel Ciolacu intr-un restaurant, fara a respecta normele sanitare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )