Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS: Din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare si impreuna cu el cauta solutii pentru limitarea raspandirii virusului. Cum credeti ca ar fi fost cu o guvernare PSD, daca conducerea PSD-ului nu respecta cele mai elementare norme, a afirmat seful statului, referindu-se la prezenta lui Marcel Ciolacu intr-un restaurant, fara a respecta normele sanitare. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, despre momentul in care presedintele PSD a incalcat normele de distantare: Din fericire, in pandemie e PNL la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis, a vorbit miercuri seara, despre momentul in care presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a incalcat masurile de restrictie impuse de autoritati in contextul.

Ce spune Klaus Iohannis despre fotografia cu Marcel Ciolacu in restaurant fara masca

Presedintele Klaus Iohannis l-a criticat pe Marcel Ciolacu pentru faptul ca nu a respectat regulile sanitare si a subliniat ca situatia Romaniei ar fi fost mult mai dificila daca PSD era acum la guvernare.

Klaus Iohannis: Noi nu ne dorim un asa-numit lockdown Ma ingrijoreaza bilantul deceselor, internarilor si persoanelor de la Terapie Intensiva Daca am fi avut un guvern PSD in pandemie, ar fi fost foarte, foarte rau (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, in care a abordat mai multe teme de interes public. Seful statului a deschis evenimentul printr-o serie de.

Klaus Iohannis, ironii la adresa PSD, pe tema viitorul premier: Alegerile vor fi castigate de PNL. Asta e parerea mea si a sociologilor care fac sondaje

Presedintele Klaus Iohannis exclude varianta nominalizarii dupa alegeri a lui Sorin Grindeanu ca viitor prim-ministru, daca PSD va castiga parlamentarele. Mai mult, seful statului afirma ca orice sondaj credibil da PNL invingator la alegerile legislative.

Nu se pune problema carantinei totale si nici a restrictionarii circulatiei pe timp de noapte. Klaus Iohannis: in Romania, lucrurile au fost gestionate bine

Nu este cazul de lockdown in Romania, cel putin pentru moment, a declarat Klaus Iohannis. Pana acum, pandemia a fost gestionata bine, a declarat presedintele in cadrul conferintei de presa sustinute miercuri,.

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, despre evolutia epidemiei: Nu trebuie sa cautam vinovati (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie cautati vinovati in ceea ce priveste evolutia pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis: Nu trebuie s.

KLAUS IOHANNIS ATACA LA CCR LEGEA VANATORII: Vanatoarea cu pasari de prada - permisa de deputati, dar calificata drept braconaj de actul normativ

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, ieri, Curtea Constitutionala a Romaniei, cu privire la recentul act normativ adoptat de Parlament prin care este modificata si completata legea vanatorii si protectiei fondului cinegetic nr.

KLAUS IOHANNIS: Avem 3065 de paturi ATI pentru toti pacientii, la nivel national

Capacitatea sectiilor de Terapie Intensiva este in continua crestere, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii si cu experti din domeniul medical.

KLAUS IOHANNIS: Implicarea armatei in lupta cu COVID-19 a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, cu ocazia Zilei Armatei, ca traim vremuri exceptionale in care militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut si foarte dificil de combatut, noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )