Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis: Militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut

Klaus Iohannis le-a multumit militarilor pentru modul exemplar in care s-au implicat in masurile pen. continuă pe România Liberă

KLAUS IOHANNIS: Implicarea armatei in lupta cu COVID-19 a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, cu ocazia Zilei Armatei, ca traim vremuri exceptionale in care militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut si foarte dificil de combatut, noul coronavirus.

KLAUS IOHANNIS: Gandurile mele se indreapta astazi catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi in mesaj catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Teatrul de Operatii din Afganistan, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului a adaugat ca viata niciunuia dintre militari nu este in pericol si este permanent informat despre evolutia starii de sanatate a acestora, conform News. ro.

Ziua Armatei Romane. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru militarii romani: Armata Romaniei ramane pentru poporul roman acelasi reper moral

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si premierul Ludovic Orban,au participat, duminica, laceremonia militara organizata cu prilejul Zilei Armatei Romaniei. Ceremonia s-a desfasurat la.

Klaus Iohannis, mesaj dupa ce doi militari romani au fost raniti in Afganistan: Viata niciunuia nu este in pericol

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi in mesaj catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Teatrul de Operatii din Afganistan, transmite Administratia.

Singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna

Patriarhul Daniel este singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna, vedeti un pic mai hjos. Patriarhul Daniel, pentru toate atributiile pentru care le are in tara noastra, este remunerat pe masura. Acesta este singurul om care are un salariu apropiat de cel al presedintelui .

Ultima ora. Klaus Iohannis, avertisment dur cu privire la soarta romanilor: Nu vom ajunge la normalitate intr-o luna sau doua

Recordul negativ de cazuri COVID-19 inregistrat in cursul zilei de miercuri a amplificat panica din randul cetatenilor, medicilor si autoritatilor. Ieri seara, presedintele Klaus Iohannis a vorbit din nou despre posibilitatea carantinarii Bucurestiului si despre alegerile parlamentare, un subiect mentionat in repetate randuri de catre domnia sa. Cautam solutii de ingradire a transmiterii virusului Klaus .

KLAUS IOHANNIS, LA APROAPE 5000 DE CAZURI DE INFECTARIZI: A inchide tara nu este o solutie

Presedintele tarii nu doreste nici carantinarea municipiului Bucuresti, aflat de doua zile in scenariul rosu al epidemiei Presedintele Klaus Iohannis nu ia in calcul un nou lockdown, adica o intrerupere totala a activitatilor pentru o perioada mai mica sau mai mare de timp, desi ieri pandemia a atins un nou record in tara noastra prin cele 4848 de noi cazuri de infectare cu Sars-Cov 2 in numai 24 de ore.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Armatei Romane: Avem o armata moderna si bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca armata romana ramane, pentru poporul roman, acelasi reper moral si a precizat ca implicarea militarilor in lupta cu COVID-19a fost exemplara.

Alegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis, cerere de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis trimite legea stabilirii datei alegerilor parlamentare inapoi in Parlament.

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind organizarea alegerilor generale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis,astazi, Parlamentului cererea de reexaminare asupra legii privind unele masuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor, ca urmare a incetarii mandatului Parlamentului ales in anul 2016, a informat Administratia Prezidentiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )