Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis cere reexaminarea Legii Avram Iancu. Care sunt motivele invocate de presedinte

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis cere reexaminarea Legii Avram Iancu. Care sunt motivele invocate de presedinte

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a retrimis Parlamentului Legea pentru conferirea titlului de Erou al Natiunii Romane lui Avram Iancu, pentru viata inchinata si jertfita spre propasirea neamului romanesc si a cerut reexaminarea acesteia deoare se creeaza un conflict intre Administratia Prezidentila si Parlament. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis cere revocarea din functie a ministrului de Finante: M-as fi asteptat ca Darius Valcov sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis cere revocarea lui Darius Valcov de la conducerea ministerului de Finante, dupa ce in cazul acestuia a a fost declansata urmarirea penala pentru trafic de influenta. Klaus Iohannis.

VIDEO Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe Darius Valcov, dar nu il suspenda pe ministrul urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, fata de care DNA a demarat procedura de incepere a urmaririi penale, insa nu recurge la prevederea legala care ii permite sa suspende un ministru aflat in aceasta situatie. Iohannis adauga ca s-ar fi asteptat ca ministrul sa demisioneze din functie in conditiile date, pe motiv ca ca afecteaza activitatea si credibilitatea guvernului.

Avram Iancu, motiv de scandal intre Klaus Iohannis si Crin Antonescu

Avram Iancu a devenit motiv de scandal intre Klaus Iohannis si Crin Antonescu. Antonescu a propuns ca Avram Iancu sa fie declarat erou national. Seful statului a trimis insa spre reexaminare Legea pentru.

Mesajul DUR al presedintelui Klaus Iohannis catre clasa politica din Romania. Respectati-va alegatorii!

Klaus Iohannis le cere politicienilor sa fie mai responsabili si sa intareasca institutiile publice, sa fie corecti cu alegatorii lor si nu sa isi apere colegii care au probleme cu justitia. Presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis, momente de reculegere la Euromaidan

Klaus Iohannis a ajuns la Kiev unde a fost intampinat cu paine si sare. Iohannis a depus, la Monumentul Victimelor Holodomorului, o candela si un aranjament cu spice de grau, conform traditiei, care comemoreaza.

Unde romanii nu sunt de acord cu Klaus Iohannis. Despre motiunea de cenzura a DNA

DNA a depus practic motiunea de cenzura impotriva lui Victor Ponta, in urma dosarului lui Darius Valcov, autorul Codului Fiscal pe care se asteapta angajarea raspunderii Guvernului si, implicit, motiunea de cenzura a PNL. Romanii nu sunt deloc de acord cu Klaus Iohannis in ceea ce priveste mediatizarea luptei anticoruptie. Sunt primii nori pe cerul senin la lunii de miere populara de care se bucura presedintele Iohannis de cand a fost ales.

Klaus Iohannis: Coruptia de care se pot face vinovati demnitarii nu compromit numai persoanele in cauza, ci si clasa politica in general si credibilitatea institutiilor statului. Nimeni nu este mai presus de lege, iar oamenii politici au o dubla responsa

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-o postare pe Facebook, ca diferitele forme de coruptie de care se pot face vinovati demnitarii nu compromit numai persoanele in cauza, ci clasa politica in general dar si credibilitatea institutiilor statului. Seful statului face referire atat la cazul Borbely, pe care il descrie drept sfidarea justitiei in Parlament, dar si la Darius Valcov.

Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania, scrisoare catre Klaus Iohannis: Cluburile sportive se folosesc de Legea insolventei pentru a se eschiva de la aplicarea sanctiunilor sportive

Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania a trimis azi o scrisoare catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in care il roaga sa ia masurile care se impun in ceea ce priveste cazurile.

Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa la Kiev. Ce a stabilit impreuna cu presedintele Ucrainei

Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa in cadrul vizitei sale la Kiev in care a reafirmat sustinerea Romaniei fata de integritatea si solidaritatea Ucrainei. Acesta a spus ca in cadrul discutiei.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania e favorabila mentinerii regimului de sanctiuni europene impotriva Rusiei / Petro Poroshenko: Romania va oferi ajutor medical pentru soldatii ucraineni raniti, 11 state UE ne vand armament defensiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Kiev, intr-o conferinta comuna de presa cu omologul sau Petro Poroshenko, ca Romania se pronunta pentru mentinerea regimului de sanctiuni europene impotriva Rusiei pana la aplicarea integrala a acordurilor de la Minsk. Petro Poroshenko a precizat ca Romania, la fel ca si Germania, va oferi ajutor medical pentru soldatii ucraineni raniti in conflictul cu trupele separatiste. De mentionat ca Porosenko a ascultat declaratia lui Iohannis fara traducere, iar la finalul conferintei a spus Multumesc, la revedere in limba romana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )