Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul DUR al presedintelui Klaus Iohannis catre clasa politica din Romania. Respectati-va alegatorii!

Antena3 Antena3,
Mesajul DUR al presedintelui Klaus Iohannis catre clasa politica din Romania. Respectati-va alegatorii!

Klaus Iohannis le cere politicienilor sa fie mai responsabili si sa intareasca institutiile publice, sa fie corecti cu alegatorii lor si nu sa isi apere colegii care au probleme cu justitia. Presedintele. continuă pe Antena3

Deputatul Bogdan Diaconu, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis:Va solicit retragerea de urgenta a decoratiei detinute de Laszlo Tokes

Deputatul independent Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care ii cerut sa ii retraga decoratia lui Laszlo Tokes.

Klaus Iohannis este singurul lider european cu cei mai multi fani pe Facebook: peste 1.500.000

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri.

Klaus Iohannis, liderul european cu cei mai multi fani pe Facebook: peste 1.500.000

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri.

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis are peste 1,5 milioane de like-uri: Este cea mai mare comunitate online in jurul unui om politic european

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri, seful statului postand si un mesaj in care multumeste pentru sustinere si arata ca este cea mai mare comunitate online, in jurul unui om politic european.

Klaus Iohannis: Coruptia de care se pot face vinovati demnitarii nu compromit numai persoanele in cauza, ci si clasa politica in general si credibilitatea institutiilor statului. Nimeni nu este mai presus de lege, iar oamenii politici au o dubla responsa

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-o postare pe Facebook, ca diferitele forme de coruptie de care se pot face vinovati demnitarii nu compromit numai persoanele in cauza, ci clasa politica in general dar si credibilitatea institutiilor statului. Seful statului face referire atat la cazul Borbely, pe care il descrie drept sfidarea justitiei in Parlament, dar si la Darius Valcov.

Klaus Iohannis: Faptele de coruptie compromit clasa politica in general si credibilitatea institutiilor statului in ochii cetatenilor (FOTO)

La scurt timp dupa ce a cerut revocarea din functie a ministrului de Finante, Darius Valcov, presedintele Klaus Iohannis a atreas atentia, printr-un mesaj postat un mesaj Facebook, ca faptele de coruptie ale.

Unde romanii nu sunt de acord cu Klaus Iohannis. Despre motiunea de cenzura a DNA

DNA a depus practic motiunea de cenzura impotriva lui Victor Ponta, in urma dosarului lui Darius Valcov, autorul Codului Fiscal pe care se asteapta angajarea raspunderii Guvernului si, implicit, motiunea de cenzura a PNL. Romanii nu sunt deloc de acord cu Klaus Iohannis in ceea ce priveste mediatizarea luptei anticoruptie. Sunt primii nori pe cerul senin la lunii de miere populara de care se bucura presedintele Iohannis de cand a fost ales.

Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala, marti, in Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti, o vizita oficiala in Ucraina, in cadrul careia se va intalni cu omologul sau, Petro Porosenko, cu presedintele Radei Supreme, Volodimir Groisman si cu premierul Arseni Iateniuk si va avea un moment solemn in Piata Independentei Maidan), potrivit comunicatului emis de Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza maine o vizita oficiala in Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis va efectua maine o vizita oficiala in Ucraina, in cadrul careia se va intalni cu omologul sau, Petro Porosenko, cu presedintele Radei Supreme, Volodimir Groisman si cu premierul Arseni Iateniuk si va avea un moment solemn in Piata Independentei Maidan).

in plin scandal de coruptie in care apare si numele sau, Klaus Iohannis se lauda pe Facebook ca are cea mai mare comunitate online

In plin scandal de coruptie, in care apare si numele sau, Klaus Iohannis nu are nicio reactie. Nici in privinta dosarului lui Marian Vanghelie, dar nici in ceea ce priveste votul impotriva inceperii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )