Libnet.ro
UNICEF

13:31

Klaus Iohannis: Condamn cu tarie atacul terorist care a avut loc in Londra

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Condamn cu tarie atacul terorist care a avut loc in Londra

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu tarie atacul care a avut loc in Londra si isi exprima solidaritatea sa fata de cei afectati de incidente, potrivit unui mesaj postat duminica dimineata pe. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Condamn cu fermitate atacul terorist care a avut loc la Londra

Presedintele Klaus Iohannis a transmis diminica pe Twitter, un mesaj de sustinere in urma atacurilor care au fost comise in noaptea de sambata spre duminica la Londra. Seful statului a.

Reactii politice dupa atacul terorist de la Londra. Iohannis: Condamn cu fermitate atacul terorist.Compasiune din toata inima celor afectati

Presedintele Klaus Iohannis a scris, duminica, pe Twitter, un mesaj in care condamna cu fermitate atacul terorist din Londra de sambata noaptea si isi exprima compasiunea pentru victimele lui.

Klaus Iohannis condamna atacul de la Londra: Compasiune din toata inima fata de toti cei afectati

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate, intr-un mesaj postat pe contul sau de Twitter, atacul terorist de noaptea trecuta de la Londra. Compasiune din toata inima fata de toti cei afectati de tragicul incident din Marea Britanie, a mai scris seful statului.

Papa Francisc cere credinciosilor sa se roage pentru victimele din atacul terorist de la Londra

Papa Francisc le-a cerut duminica credinciosilor de la balconul Bazilicii Sfantul Petru sa se roage pentru victimele din atacul terorist de la Londra, soldat cu sapte morti si 48 de raniti, potrivit.

CAZUL PARASCHIV |Klaus Iohannis l-a facut general pe pionul lui Gabriel Oprea din DGIA cu care l-a executat pe col. (r) Doru Paraschiv

Zilele trecute, presedintele Klaus Iohannis i-a acordat gradul de general de brigada, cu o stea, si l-a trecut in rezerva pe colonelul Marian-Ion Tica, din Ministerul Apararii Nationale. Acesta este fostul sef al structurii de securitate a Directiei Generale de Informatii a Apararii DGIA) si a avut o contributie importanta la abuzul savarsit de camarila lui Gabriel Oprea asupra col. r) Doru Paraschiv, despre care Romania libera a relatat pe larg.

Klaus Iohannis incepe duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis incepe, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis a inceput duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Ziua Copilului - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a postat, joi, pe pagina sa de socializare, un filmulet cu evenimentul pe care l-a organizat pentru copii la Palatul Cotroceni, context in care le ureaza sarbatoritilor La mu.

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu Donald Trump la Washington, in cadrul unei vizite oficiale in SUA, care va avea loc intre 4 si 9 iunie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua o vizita oficiala in Statele Unite in perioada 4-9 iunie. Seful statului va avea o intrevedere oficiala cu Donald Trump, informeaza Administratia Prezidentiala.

100 de minute: Detalii in exclusivitate despre vizita lui Klaus Iohannis in SUA

Presedintele Klaus Iohannis va efectua in perioada 4 - 9 iunie o vizita in Statele Unite ale Americii, unde, in 9 iunie, va avea o intrevedere oficiala cu presedintele SUA, Donald Trump, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )