Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactii politice dupa atacul terorist de la Londra. Iohannis: Condamn cu fermitate atacul terorist.Compasiune din toata inima celor afectati

Adevărul Adevărul,
Reactii politice dupa atacul terorist de la Londra. Iohannis: Condamn cu fermitate atacul terorist.Compasiune din toata inima celor afectati

Presedintele Klaus Iohannis a scris, duminica, pe Twitter, un mesaj in care condamna cu fermitate atacul terorist din Londra de sambata noaptea si isi exprima compasiunea pentru victimele lui. continuă pe Adevărul

Reactii cutremuratoare ale liderilor lumii dupa atacul terorist de la Londra

Intr-o prima reactie la atacurile de sambata seara de la Londra, premierul britanic Theresa May a declarat ca teribilul eveniment de la Londra este tratat ca un posibil act terorist,.

VIDEOUn roman, martor la atacul terorist de la Londra. Barbatul spune ca a reusit sa il loveasca pe unul dintre atacatori

Un roman din Marea Britanie a publicat pe contul sau de Facebook o inregistrave video care suprinde primele momente de dupa atacul din Londra, cand trei barbati au atacat cu macete mai multe persoane in Borough Market.

Kremlin: Vladimir Putin transmite condoleante poporului britanic dupa atacul din Londra

Presedintele rus Vladimir Putin a condamnat atacul terorist de la Londra si transmis profunde condoleante poporului britanic, a anuntat Kremlinul duminica, potrivit Agerpres. Putin.

Schimb de replici intre presedintele SUA si primarul Londrei dupa atacul terorist. Trump ii reproseaza lui Khan ca nu ia in serios amenintarile. Ce replica a primit liderul de la Casa Alba

Replici dure intre presedintele american Donald Trump si primarul Londrei Sadiq Khan, dupa atacurile teroriste comise in noaptea de sambata spre duminica in capitala britanica. Liderul de.

Anuntul facut de Vladimir Putin, dupa atacul din Londra. Ce masuri pregateste Moscova

Presedintele rus Vladimir Putin a denuntat duminica atacul de la London Bridge drept socant prin cruzimea si cinismul lui si i-a transmis condoleante premierului Theresa May.

Facebook vrea sa devina mediu ostil pentru teroristi, dupa atacul din Londra

Facebook a declarat ca doreste ca platforma social media sa devina un mediu ostil pentru teroristi intr-o declaratie emisa dupa ce trei atacatori au ucis sapte persoane in Londra, iar Theresa May a solicitat ca firmele de internet sa fie mai responsabile, potrivit Reuters.

Marturii dupa atacul din Londra: A fost masacru! Teroristii au iesit din masini si au inceput sa taie si sa loveasca oamenii! Erau dezlantuiti

Patruzeci si opt de persoane au fost internate in cinci spitale din Londra in urma atacurilor de sambata seara in centrul capitalei Marii Britanii, a anuntat duminica Serviciul de ambulanta.

MAE condamna ferm atacul terorist de la Londra

Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleante familiilor victimelor din atentatul de la Londra si isi exprima solidaritatea cu poporul britanic, condamnand ferm incidentele de tip terorist din noaptea de sambata spre duminica.

Papa Francisc cere credinciosilor sa se roage pentru victimele din atacul terorist de la Londra

Papa Francisc le-a cerut duminica credinciosilor de la balconul Bazilicii Sfantul Petru sa se roage pentru victimele din atacul terorist de la Londra, soldat cu sapte morti si 48 de raniti, potrivit.

Klaus Iohannis: Condamn cu tarie atacul terorist care a avut loc in Londra

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu tarie atacul care a avut loc in Londra si isi exprima solidaritatea sa fata de cei afectati de incidente, potrivit unui mesaj postat duminica dimineata pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )