Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce intrebare vrea Alina Gorghiu la referendumul propus de Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ce intrebare vrea Alina Gorghiu la referendumul propus de Klaus Iohannis

Senatorul PNL Timis Alina Gorghiu a dezvaluit marti seara, la Antena 3, ce intrebare si-ar dori la referendumul propus de Klaus Iohannis pe 26 mai. Eu va spun ce intrebare mi-as dori la referendum. Este o. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, consultari cu magistratii pentru Referendumul pe Justitie

Klaus Iohannis a anuntat un plan de consultari pe situatia din Justitie si implicit pentr cea pe Referendum. Presedintele vrea sa se intalneasca cu Asociatiile de Magistrati si membrii CSM. Klaus.

Klaus Iohannis pune PNL la treaba pentru Referendumul pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis isi pune partidul sa intre in campanie pentru referendumul pentru justitie. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru psnews. ro ca in biroul executiv al partidului.

Klaus Iohannis: Imi doresc un referendum bine organizat, bine gandit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca isi doreste ca referendumul pe teme de justitie sa fie unul bine organizat, bine gandit, in parteneriat cu societatea civila si cu partidele politice de buna-credinta.

Klaus Iohannis, in campanie alaturi de PNL: Vreau un referendum bine organizat, bine gandit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca isi doreste ca referendumul pe teme de justitie sa fie unul bine organizat, bine gandit, in parteneriat cu societatea civila si cu partidele politice.

KLAUS IOHANNIS: Premierul Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba, aratand ca Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei s-a simtit jignit de declaratiile acesteia si, de aceea, si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Romania.

Vizita Papei in Romania. in ce data va sosi, in ce orase si cand il va primi Klaus Iohannis pe inaltul prelat

Vizita Papei Francisc in Romania se va desfasura in perioada 31 mai 2 iunie. inaltul prelat va fi primit de presedintele Klaus Iohannis la Bucuresti in prima zi a vizitei. Suveranul Pontif va merge apoi la Sumuleu-CIuc, Iasi si Blaj. Papa Francisc va ajunge in Romania, in cadrul unei vizite apostolice, pe data de [] .

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

Ce mesaj a dat Klaus Iohannis la aniversarea SRI

Serviciul Roman de Informatii a aniversat 29 de ani de activitate in serviciul cetatenilor. Potrivit SRI, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a apreciat modul in care Serviciul si-a indeplinit.

SRI a aniversat 29 de ani. Klaus Iohannis a apreciat modul in care institutia si-a indeplinit misiunile pastrandu-si echidistanta politica

Serviciul Roman de Informatii SRI) a aniversat, marti, 29 de ani de activitate, presedintele Klaus Iohannis apreciind modul in care SRI si-a indeplinit misiunile pastrandu-si echidistanta politica si si-a reconfigurat activitatile pentru a se pune in acord deplin cu modificarile substantiale de legislatie nationala.

Sorina Pintea, replica pentru Klaus Iohannis: Ma asteptam sa aprecieze faptul ca s-au facut multe lucruri in sanatate

Ministrul Sanatatii il contrazice pe Klaus Iohannis, potrivit caruia guvernarea PSD ignora problemele din sanatate, pacientii nemultumiti si medicii demotivati. Sorina Pintea spune ca s-au facut foarte multe lucruri si ca astepta ca presedintele sa aprecieze.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )