Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis trimite la reexaminare Legea prin care Parlamentul stabileste data alegerilor

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis trimite la reexaminare Legea prin care Parlamentul stabileste data alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri, catre Parlament, o cerere de reexaminare asupra Legii privind organizarea alegerilor parlamentare, care prevede ca organizarea revine Parlamentului si nu Guvernului. Actul normativ a fost validat deja de Curtea Constitutionala. continuă pe Adevărul

Ana Ciceala ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea prin care se da liber la betonarea spatiilor verzi. Nicusor Dan a semnat proiectul

Consilierul municipal Ana Ciceala, membra a USR Sector 3, i-a cerut marti presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge proiectul care modifica actul normativ care reglementeaza spatiile verzi. Ea precizeaza ca este una dintre cele mai toxice legi votate de Parlament in ultimii ani. Proiectul are printre initiatori mai multi deputati si senatori ai USR, printre care si Nicusor Dan.

Klaus Iohannis: Am avut situatii in care localitati au fost carantinate, cu rezultate bune Eu nu imi doresc sa ajungem la carantinarea Bucurestiului

In timpul conferintei de presa de mieruri, 21 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a oferit o serie de declaratii cu privire la o eventuala carantina sau masuri mai stricte, in judetele in care rata.

Alegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis, cerere de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis trimite legea stabilirii datei alegerilor parlamentare inapoi in Parlament.

Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucuresteni

Bucurestiul are un loc fruntas in tara cu cei mai multi infectati de coronavirus, dar si cele mai multe decese cauzate de cornavirus. in plus, Capitala se afla in scenariul rosu, dupa depasirea de 3 infectari la mia de locuitori, iar scolile, restaurantele, cafenelele si cinematografele au fost inchise, iar masca e obligatorie si in .

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care prevede ca Parlamentul stabileste data alegerilor, nu Guvernul CCR a dat unda verde actului normativ

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, legea care prevede ca data alegerilor este stabilita de Legislativ, nu de Guvern, informeaza Administratia Prezidentiala. Cu.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare Legea privind organizarea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului spre reexaminare Legea privind organizarea alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor, ca urmare a incetarii mandatului Parlamentului ales in anul 2016.

Presedintele a trimis la reexaminare legea privind organizarea alegerilor generale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, Parlamentului cererea de reexaminare asupra legii pr.

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind organizarea alegerilor generale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis,astazi, Parlamentului cererea de reexaminare asupra legii privind unele masuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor, ca urmare a incetarii mandatului Parlamentului ales in anul 2016, a informat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind organizarea alegerilor generale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, Parlamentului cererea de reexaminare asupra Legii privind unele masuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor.

Klaus Iohannis, despre numirea lui Florin Iordache in fruntea ConsiliuluiLegislativ: PSD-istii gasesc mereu o cale sa-si recompenseze servantii care au slujit cu obedienta interesele obscure de partid. Sfidarea lor este intolerabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o prima reactie cu privire la votul din Parlament prin care fostul ministru al Justitiei, social-democratul Florin Iordache, a obtinut functia de presedinte al.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )