Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis, declaratii importante de la ora 19.30. Presedintele va vorbi despre banii romanilor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratii importante de la ora 19.30. Presedintele va vorbi despre banii romanilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va face declaratii de presa incepand cu ora 19. 30, pe care le puteti urmari in direct pe Antena 3. Declaratiile vor avea ca tema executia bugetara pe primul trimestru. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, declaratii importante despre banii romanilor. Veniturile nu au crescut in proportie cu economia, ba dimpotriva

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va face declaratii de presa incepand cu ora 19. 30, pe care le puteti urmari in direct pe Antena 3. Declaratiile vor avea ca tema executia bugetara pe primul trimestru.

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 19.30

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa, luni, la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala.

VIDEO Klaus Iohannis critica dur executia bugetara pe primul trimestru: E imperioasa demisia premierului Dancila, pentru a face loc unor oameni competenti / PSD amaneteaza viitorul tariii

Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou, luni, demisia premierului Viorica Dancila, pentru a face loc unor oameni competenti, dupa ce a acuzat, intr-o declaratie de presa, o executie bugetara pe primul trimestru al anului total nesatisfacatoare.

VIDEO Klaus Iohannis critica dur executia bugetara pe primul trimestru: E imperioasa demisia premierului Dancila, pentru a face loc unor oameni competenti / PSD amaneteaza viitorul tarii

Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou, luni, demisia premierului Viorica Dancila, pentru a face loc unor oameni competenti, dupa ce a acuzat, intr-o declaratie de presa, o executie bugetara pe primul trimestru al anului total nesatisfacatoare.

Klaus Iohannis, despre protocoalele secrete: Sa le explice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca cei care au semnat protocolaele incheiate intre diverse institutii ale statului trebuie sa le sustina, sa le denunte sau sa le explice. Seful statului a.

Klaus Iohannis anunta schimbari majore de strategie

Presedintele Klaus Iohannis a insistat vineri, la conferinta Sustainable Development of the Danube Region and Interconnection between Regions, asupra revizuirii Strategiei Dunarii, precizand ca aceasta ar.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa decesul Doinei Cornea

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de condoleante familiei si apropiatilor Doinei Cornea. Acesta a omagiat personalitatea care a fost Doina Cornea in istoria noastra recenta si a numit-o o emblema a afirmarii rostului libertatii umane, dar si imaginea civismului si a eroismului feminin pentru generatiile viitoare.

Ora 19.30. Klaus Iohannis va pune din nou la zid Guvernul PSD. Tema: executia bugetara pe primul trimestru

Presedintele Klaus Iohannis va sustine in aceasta seara, incepand cu ora 19. 30, o declaratie de presa. Potrivit unor surse politice, seful statului va vorbi despre executia bugetara pe primul semestru, prilej cu care va critica din nou guvernarea PSD-ALDE.

Mesaj de ultima ora al presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis vineri, 4 mai a. c. , un mesaj de condoleante in urma decesului doamnei Doina Cornea. Am aflat cu profunda tristete despre disparitia doamnei Doina.

Klaus Iohannis a semnat decrete importante: Legi ale Guvernului, promulgate de presedinte

Dupa o serie de legi retrimise in Parlament, Klaus Iohannis a semnat, luni, cinci decrete privind promulgarea unor legi importante ale Guvernului. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )